Gölde Sazan Katliamı

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Berk35 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Berk35

Berk35 Berk

Gölde Sazan Avı

Merhabalar.Adım Berk.Foruma Yeni Katıldım.15 Yaşındayım ve Balık Tutmaktan Çok Büyük Bir Zevk Alıyorum. Pazar Günü Gittigimiz Gezide Elimize Oltaları Aldık ve Hem Pinigimizi Hemde Balıgımızı Tuttuk.Pişirdigimiz Etlere Yazık Oldu Ama Neyse :D İşte Resimler..

Resim Çekilmek İçin Yeni Yakaladıklarımızı Torbaya Koyduk.Kaçmasın Diye Ama Yinede Zıplıyorrlar.

İŞTE BALIKÇILARIMIZ
    BABAM (AHMET ÇATAL)

YAKINIM (MURAT KUZLAK)

9 Adet SAZAN Yakaladık. Çok Heyecanlıydı :) 7 Tanede Çekerken İgneyi Çıkarırken Kaçtı :D Herkese Rasgele.İyi Forumlar

Son düzenleme: 4 Temmuz 2011
  2. ufukmutlutan

ufukmutlutan mutlutan

En İyi Avı:
    65cm turna
    yeğenim yaptığınla övünüyomusun bide başlık atmışsın kaliam filan düşmanın mı onlar senin

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Ilk pozisyonda ofsayda dusmussun yigenim katliam falan yakismaz bir balikciya :)

4. Berk35

Berk35 Berk

Tmm çK.bakmayın Bu İşlerde Acemiyim Ayrıca Daha Önce Balık Tutmamıştım :) Degiştiriyorum

5. HAKANBAHAR

HAKANBAHAR HAKAN BAHAR

Buradaki Ustalarin Yazilarini Okuyup öğreneceksin

Bak şimdi güzel kardeşim aramıza katılmakla çok isabetli bir iş yapmışsın bu yazdıklarım için bana darılma ama tuttuğun balıklar gördüğüm kadarıyla ufak her ne kadar sana büyük gelsede o balıkların tutulmaları için yasal sınırları var kızıp hemen pes etmek forumdan kaçmak yok peşin peşin anlaşalım ;) sazan balığı avlarıyla ilgili ustaların mesajlarını oku daha büyüklerini nasıl yakalarsın bunları öğren ve 40 cm'den küçük olanları lütfen suya sal ki onlar sana daha büyük balıklar olarak geri dönsün burada forumda toplanan herkez Olta balıkçılığını daha kaliteli hale getirmek için mücadele veriyor gel sende bizim gibi bu mücadeleye katıl ve bu kitle büyüdükçe oltamıza takılan balıklarda büyüsün ....

Kal sağlıcakla...

6. macir_ertan

macir_ertan Ertan Çetin

Favori Kamış:
    Trabucco
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem-Z
    En İyi Avı:
    Yayın,Sazan,Turna
    Berk profil resmin çok ilginç naylon poşetle tutmuşsun balığı açtığın konudaki resmin birinde de dikkatimi çekti,masanın üstünde iki ayrı yerde poşetlenmiş balık var balıkları elinede tutamıyorsun olabilirmi :) bence balıklara elinle temas etmelisin dokunmalısın,aklıma Bülent diye bir arkadaş geldi o da balık hastasıydı ama balığa gittiğimizde iğneye solucanları mendille tutup takıyordu...

7. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
  8. berk_guren

berk_guren Berk

kesinlikle katılıyorum

9. simendifer

simendifer Sennur

Sevgili Berk, arkadaşlarımız gerekenleri yazmış zaten, o nedenle uzun uzadıya bir şeyler yazmayacağım. Amatör balıkçılıkla ilgili olarak tebliği incele lütfen ve aramızda ol. Emin ol zamanla çok şey öğrenecek ve daha iyi avlar yapacaksın.

Tebliğe göz atmak için burayı tıklayabilirsin.

Bu konu tebliğe aykırı olduğu gerekçesi ile kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.