Gölde şişme bot tavsiye edeniniz varmı fikirlerinizi rica ediyorum.

Konu, 'Tanışalım' kısmında hasan55 tarafından paylaşıldı.

1. hasan55

hasan55 hasan şahin

Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    4,5 kg. sazan
    Öncelikle herkese selamlarımı gönderiyorum.Siteye yeni üye oldum,misafirperverliğiniz için teşekkür ederim.İnanın İstanbul da Sazlıbosna hariç gitmediğim göl,gölet ve su havzası kalmadı diyebilirim.Kısmetse sezon açılışını Sazlıbosna da yapmayı planlıyorum.Niyetim farklı bir adım atmak koyacak yer ve tasıma sorunlarından dolayı kayık veya tekne yerine bir bot almaya karar verdim.Kıyıdan olta sallamaya altarnatif olarak biraz açılıp balıkların tepesine inmek hayalim.Eminim benim gibi düşünenleriniz vardır bagaja sığacak ve isteğim yere götürüp kullanabilmek farklı bir şey olsa gerek... 2.40 m zodiac tipi, omurgalı,katlanabilir tabanlı bir bot düşünüyorum.Ayrıyeten kazadan dolayı kalça protezim var bu yüzden hafif bir bot tercih etmek zorundayım.Ama bu avcılık bir tutku vazgeçmek imkansız.Önerilerinizi ve düşüncelerinizi çok merak ediyorum.Verimli avlaklarda bereketli avlar temenni ediyorum.Saygılar.:) :) :) :)

2. barisbasci06

barisbasci06 Barış

Favori Kamış:
    Shimano Bestmaster
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 RB
    En İyi Avı:
    Hatırlamak zor..:)
  3. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Merhaba Hasan hoşgeldin...
    2.40 boyutunu tekrar gözden geçir derim en azından 3.00 bot alırsan kullanırken rahat edersin ayrıca ileride tekne koymaya yerin olur botu elden çıkarman rahat olur vs vs..şimdiden hayırlı olsun rastgele...
    ;)

4. 56562

56562 xxx xxxxx

Aramıza hoşgeldiniz.

5. hasan55

hasan55 hasan şahin

Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    4,5 kg. sazan
    Teşekkür ederim

6. hasan55

hasan55 hasan şahin

Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    4,5 kg. sazan
    Gölde bot kullanmanın rıskleri nelerdir iyi ve kötü yanlarını merak ediyorum kullanmış tecrübe etmiş arkadaşlar tavsiyelerini yazarlarsa sevinirim.Ayrıyeten gölde kayık kullanmışlığım var ama iş bot olunca biraz korkuda var.Forumlardan gerekli bilgilere biraz ulaştım ama işte deneyimlere kulak vermek daha faydalı olur diye düşünüyorum.