Gölde yer seçimi

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında no_panix tarafından paylaşıldı.

1. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    Şunu merak ediyorum ilk defa gittiğimiz bir gölde sazan avlamak ıstıyoruz yer secımı yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor avlanacağığımız yeri neye göre nasıl ve nereyi seçmeliyiz?

2. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    öncelikle rasgele abim egerki ikl defa bir yere gideceksen kendini güvende hissedecegin bir noktayı bulacaksın yerleşimi yaparkende uzun üzerinde bir poşet takılı tahta çubugu suyun tam başlangıç noktasına koyacaksın ki suyun yükselip alçaldığının kontrolünü sağlamalısın gelelim balık tutma için seçilecek yere bunun için akıntının az olduğu fazla yosunlu ve otlu olmayan bir yeri seçmende yarar var ayrıca yaylı olta kullanmanıda şiddetle tavsiye ederim balıgı yemlemede çok yararlıdır olta sayının kaç olduğunu bilmediğim için tahmini olarak konuşuyorum ilk oltanı yakın mesafe içinci uzak üçüncü orta şeklinde suyu röfle yaparak tara nere balık var yada nerenin balıgı daha iri ise o bölüme yogunlaş sazan genelde akşam gün batımı ve gece 02-04 saatleri arasında yemlenir bu saatlerde büyük tutma olasılığın vardır ama herşey kısmet ten öteye gitmez şimdiden rasgele diyorum sağlıcakla kal

3. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    genelde 3 kişi gidiyoruz hepimizde 3 er bilemedin 4 er takım oluyor 2 iğneli dip atıyoruz genelde solucan mısır kullanıyoruz bir kaçtane gitmediğimiz gölet var bu hafta sonu gitmeyi düşünüyoruz su seviyesi baraj gölünün çok yüksek suanda bakalım nasip yder seçimi konusunda kararsız kalıyoruz