Gölhisar Yaprakli Baraji

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında GİRGİÇ KARDEŞLER tarafından paylaşıldı.

1. GİRGİÇ KARDEŞLER

GİRGİÇ KARDEŞLER BÜLENT&LEVENT

degerli balıkcı doslarım yapraklı barajına gitmeyi düşünüyorum av nasıldır giden arkadaşlarımız varmı alabalık var diyorlar.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

2. GİRGİÇ KARDEŞLER

ilgilendiğiniz için teşekkürler

3. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Bülent Bey veya Levent Bey; Bahsettiğiniz göl baraj neresidir bilmiyorum. Ancak şunu söyleyebilirim ki daha iyi bilgi almak istiyorsanız öncelikle imza ayarlarınızı yapmalısınız. Bulunduğunuz şehir ilce vs vs.

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=2335

Sitemizde daha önce yapraklı barajıyla ilgili yukarıdaki link konuşulmuş. Buradan biraz bilgi alabilirsiniz. Yukarıda verdiğim linkteki görüş belirten arkadaşlara pm göndererek detaylı bilgiler de alma şansınız olabilir. Baraj konusunda size başkaca yardımcı olamıyorum üzgünüm.

Ancak şunu da söylemek istiyorum. "İlgilendiğiniz için teşekkürler" şeklinde kinayeli sözler sarfediyorsunuz ama sanki bu forumdaki herkes bahsettiğiniz gölün çevresinde kamp kurmuşta size bilgi vermiyor gibi bir durum oluşuyor. Ben hayatımda bu gölün adını dahi duymadım. Biraz araştırsaydınız en azından arama motorundan size verdiğim linki ve başka linkleri bulabilirdiniz. Mutlaka site içinde bahsettiğiniz yeri bilen arkadaşlar vardır, lakin kim bilir ne zaman online olacaklar ve mesajınızı görecek ve cevap yazacaklar... Sonuçta burası İstanbul Boğazı değil ki herkesin bir fikri olsun. Bu şekilde kinayelli ifadeler yerine "konu yukarı" şeklinde kısa bir cevap yazmış olsanız konu tekrar gündeme gelir ve bilgisi olan arkadaşların gözüne çarpar.

Saygılarımla.

4. GİRGİÇ KARDEŞLER

ilgilendiğiniz için teşekkürler cümlesi bir amaç için veya birşeyleri ima etmek için yazılmış bir cümle deyildir.....bundan bir anlam cıkarmakta anlasızdır.kimse üstüne alınmasın....eyer bu ve bu gibi cümlelerden anlam cıkarılacaksa lütfen bu siteden üyeliğim silinsin

5. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan. 4'5 kg-levrek yaklaşık1 kilo
    kardeşler ben denizli denim yapraklı barajı 5-6 yıl öncesine kadar çok güzeldi fakat şimdi çıkarsa alabalık çıkıyormuş giden arkadaşlar söyledi ordan biliyorum. ancak havalar baya ısındı bu nedenle belki şansınız yaver giderse birkaç alabilirsiniz. saygılar...!!!

6. GİRGİÇ KARDEŞLER

sevgili ayhan kardeşim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim verdiğin bilgiler için avların daim olsun

7. didaci

didaci Ayhan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan. 4'5 kg-levrek yaklaşık1 kilo
    önemli değil kardeşim eğer bilgi varsa paylaştıkca güzelleşir ve işe yarar kendine saklamaya gerek yok...!!!