Selamün aleyküm arkadaşlar forumda uzun zamandır bakıyorum tavsiyelerde bulunduğunuz kamış ve makinalara fakat kafamda net birşey oluşturamadım sazan levrek gibi türlerde kullanabileceğim 100 tl civarı bir fiyatta naasıl bir olta alabilirim elimde iki tane remixon popular 600 tipi makina ve bu makinalara ait remixon pandora 300 tipi kamış var konulardaki yorumlarınızı okudukca iştahım iyice kabardı bubun için de daha kaliteli oltalar almak istiyorum.değerli fikirlerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler
valla hocam gölde sazan için diyorsan bu beklemeli av olacaktır, takarsın sıralı oltaya mısırı atarsın. kişi başı 4 adet olta hakkımız var ve 2şer adet iğneli olmak koşulu ile.. bence boy olarak 3.90m den aşağı olmasın kurşun atarı 75 100gr için uygun olsun.. tabi bunlar bir sürü seçenek ile çoğalır karbondur, surf tipidir, hafiftir vs.. sonuçta bir maddiyata dayanır.. senin yapacağın fazla para ödemek değil işine yarayacak ürüne değecek parayı ödemek.. 20 lirayada makina mevcut 200, 500, 5000 lirayada makina mevcut.. sana tavsiyem avmarketi.com sitesini biraz dolaş ürünlere bak ürünlere yapılan yorumlara bak kafanda birşeyler belirmeye başlayacaktır.. rastgele..