yok abi detay metay manzara resmi gonuller acilsin diye hep balik olacak degil ya....bizzat cektim ama
mustafa kardeş sağolasın varolasın ama şimdi akşam akşam yapılırmı bu tamam balık yok ama göller var eee göl varsa içinde balıkta vardır bense balığa pazar günü çıkacağım şimdi ben pazar sabahına kadar nasıl dayanacağım şeytan diyorki yarın işi gücü as balığa git yakala güzelim turnaları
Valla abicim inan şu stresli günlerimde çok gusel bu resımler..Ben detay diye bu resımler nereden hangi zamandan,dünyanın neresınden onu merak ettım..
Mustafa'm resimler ve manzara harika ellerine sağlık kardeşim içimiz açıldı sağolasın. Allaha emanet ol kardeşim.
Aytekin abi sana bir akil simdi hemen yat sen gece 4 te kalk 2 bardak aci kahve ic sonra avlagin yolunu tut sende bu istek varken kesin yarin turna raporu alur sitede 2 saat atcek yap is yerinin yolunu tut,sonra bir kahve ustune bir redbull balik tutmanin sevinci ile ise devam yanliz yenge gecenin 4 de sen handi kadinin kaoynuna gidiyorsun diye seni hirpalayip aksam eve almayabilir
musta usta oldumu şimdi göl olurda adamın içine düşmezmi heyecan gözler gölü görünce kokusu gelmezmı burnuna gönül istemezmi yanı başında oturp sallamışsın oltaları teker teker gözlerin mantarda, kulakların zil sende çınlamazmı yüreginde, beynin balıkların zıplaması dans edişi sudan gelen sesi demezmisin içinden şimdi orada olsaydım oltamla baş başa sevdiklerimle almazmıydın yanına kahveni sen yavaş yavaş yudumlarken çin diye bir ses gelmiş dikilmissin ayaga hah vurdu işte diyip koşmazmısın başına tam kahvenı almak için egilmissin birde bakmıssın sırıgın ucu eyrilmiş mantar yok ortada birde bakmıssın ki balık yakalanmış için yanmazmı bu göllere bakarken kokusu burnunda tütmezmi adamın of usta of içim yanar gidemem gönlüm git der gidemem hani derler ya gözden ırak olan gönüldende bu tek balık askı ıcın yalan olur bence
detayi bosver abi yaramaz biryer Finlandiya-helsinki-järvenpää- tuusula gölu-20 km2 kisi basina yillik dusen ortalama gelir 26 000 euro..genc neslini alkolle kaybetmis ama ekonomik olarak buyumeye devam eden bir ulke.. sen görunmuyorsun bu aralar Ufuk abiconfused:
Tesekkurler abi biraz hareket gelsin 3-4 saattir yeni konu yok sende Allaha emanet ol abi... saygilarimla
Değerli bilgiler için teşekkürler.Belki yakın zamanlarda bir ziyarette bulunabilirm avrupada bazı yerlete bilgi sahibi olmak gerek..Ben uzun zamandır siteye giremiyorum haklısın.Sınavlarım var,diploma almaya calışıyorum,az kaldı sazan raporlarıyla dönmeyei düşünüyorum memleketten
rica ederim Ali abi iste 3-5 resim sonucta..dedim ulkemizde yesile renge ihtiyac var birkac örnek olsun dedim saygilarimla
ne baliktir sevdam nede av ne guzel isterim nede yar tek istegim var o beni yakar memelekettir o memleket son bir hafta bu gurbet elde abi burda doga var göl var ama hicbiri bana masmavi yosun kokan deniz gibi etkilemiyor... gun geldi sahilinde yurudum gun geldi huzenlere burundum hem doyurdu hem ögretti hem kuser di hem severdi deniz derim baska bir sey demem olsun kiyisi taslik cakillik faketmez...
kandıramazsın beni banane banane gitmiycem işte ah ahhh yarın işim olmayacaktı beni kimse tutamazdı hem merak etme benim eşim alışkın bazen c.tesi sabahtan gider pazar akşam dönerim bazen pazar sabaha karşı 03:00-04:00 gibi çıkar giderim bazen eşimde benimle gelir göl kenarlarında çamurların içinde tırltıllar ve kurbağalarla birlikte uyur benim hanıma kocanı birisiyle gördük deseler turnaylamı sazanlamı diye sorar
cok guldum abi gecen gece uyku tutmadi bir spin kamisla makine aldim bir iki jigi ile atcek yaparim dedim ve gece 3 te ciktim gittim sabah 5 gibi geri döndugumde hanim eve almadi önce,sonrada iceri girince koltugu israt edip aha orasi yeni yatagin dedi ya baska bir kadina gitsem baliga gitmeme kizdigi kadar kizmaz ben bu gidisle micro dalgafirin erkegi olacam