değerli dostlar. google earth dan deniz dibini ve hatta alg ve yosunları dahi görebileceğimiz haberlerini izledim.bizler amatör balıkçılar olarak acaba faydamı sağlar zararmı verir .bunu aramızda tartışırsak bence çok iyi olur.yani bu programı yüklersek deniz dibini olduğu gibi görebilecekmişiz. ne dersiniz.bende bu program var ve denizde herzaman avlandığım yeri karadan görebiliyorum.ama deniz dibini daha göremedim.birde uydu kanallarından passione yi izliyorum . müthiş gerçekten.hem eğitici hemde öğretici bir kanal.
Standart google earth sürümünde böyle bir özellik yok..Hangi sürümü deniz dibini gösteriyor??Bilgi verebilirseniz sevinirim
mehmet abi mutlaka faydası olur ...google earth bu kadar detaylı bi özelligi nasıl yapacak merak ediyorum..avlandıgımız bölgenin zemin yapısını ögrenmke iyi olur.. amatör ruha ters dusermi .... tartısmaya acıkk..
Dediğiniz şey bu linkde yazan mı acaba? http://translate.google.com/transla...dnet.com/2346-9595_22-265495.html&sl=en&tl=tr google tarafından tercüme edildiği için biraz hatalı ama en azından fikir verir.
dostlarım şu uydudaki pasione kanalınınşişfresini versenizde ben ve merak eden arkadaşlarımızda seyretsek bu kanaldan haberim yoktu. herkese teşekkürler. aygılarımla.
derhal mustafa özür daha yeni gördüm mesajı derhal yazıyorum. HOTBİRD(ku) TP68 12303/27500/ VER3/4 passione pe... iyi seyirler
Verdiği frekans şifre değil Listelerde 12520 V 27500 3/4 frekansından da şifresiz yayın yaptığı gözüküyor