Sevgili arkadaşlar yeni getirttiğim gopro black hero3+ makinamı İnşallah bu yılki avlarımda kullanacağım. daha yeni yeni baktığım makine tam bir küçük dev. burada bir yerde takıldım ve kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. gopro nun kendi software i olan gopro studio 2.0 da videoyu yükleyip convert edemiyorum 2 . etap ta conver dediğimde error veriyor. bu programı kullanan varsa yardım bekliyorum saygılar. Uploaded with ImageShack.com Uploaded with ImageShack.com
Nuri abi, alet video kayıt cihazı. Kafana takıp, avını çekebilirsin mesela. Atıl abi, programı kullanmadım elbet ama bu tip programlardan çok kullanmış biri olarak sorun codeclerden olabilir. İnternetten video codecleri diye arat. Bedava yükleyebileceğin birçok codec çıkacaktır. K-lite codec pack vs. gibi codecleri bilgisayarına kur. Kurulum sonrası bilgisayarını kapatıp aç. Convert yaparken hangi uzantıdan neye çevireceksen, hangi codec'i kullanacaksan gpro'nun programından belki seçilebiliyordur. Ayarlar/setting gibi kısmından codec değiştirerek dene. Belki bu codeci kurunca ayar yapmana bile gerek kalmaya bilir. Hiç olmadı başka bir convert programı yada video düzenleme programı kullanabilirsin.
yahu sorma nuri gerçi volkan anlatmış ama bizim ki heves gözü çıksın bu youtube un baka baka almadığımız mal kalmadı. bu makine şuanda dünyadaki en küçük 4k çekebilen viedo kamera ve fotoğraf makinası çok geniş açıya sahip 60 mt su geçirmez vs sinema formatında çekim yapıyor avucumdan küçük. bir an volkanı ve seni aynı anda konuda görünce ulen ne yaptım gene bir limit problemi mi oldu demeden kendimi alamadım
volkan selamlar, abi esas sorun şu ben videoyu ekranda seyredebiliyorum gerek gomplayerdan gerek kendi programından fakat videoyu işleyebilmek için convert etmem lazım. yani yavaş çekim ton ayarlama vs gibi. bunlar içinde codec sorunu olur mu acaba. bu arada bide bunu kafaya takarsak yandık ben göğsüme takacam ama o zamanda kendim çıkmıyorum bakacaz:
:laughing: :laughing: İlahi abi.... Evet abi direk codecle alakalı olabilir. Videoyu çekersin ve izlersin ama convert ederken sorun çıkartması bana bilgisayarındaki codecle makinanın programının kendi codeci arasındaki uyumsuzluktan olabilir gibi geldi. İlk yapman gereken en basit şey, bulabildiğin video codeclerini kurup, convert yapmadan önce seçebiliyorsan codeci seçmek. Seçmene izin vermiyorsa Gopro'nun programı yeni codec yükleyince otomatik olarak ta düzelebilir. Convert dediğin, bir uzantıdan başka bir uzantıya kayıt etme, görüntüyü sıkıştırma veya açmadır benim bildiğim. Mesela videoyu çekersin, kimi alet mov uzantılı, kimi alet mpg uzantılı, kimisi de avi uzantılı kaydeder. Sen düzenleme yazılımıyla çeşitli efektler eklemek için muhtemelen mpg uzantılı olarak çevireceksin. Convert yaparken de (yani ..... uzantıdan mpg'e çevirirken) muhtemelen program hata veriyor. Büyük ihtimal sorun codeclerdedir. Codec yükleyince olmazsa, bilgisayarında ne kadar codec, video düzenleme yazılımı varsa kaldır. Gpro'nun programını kaldırıp yeniden kur Atıl abi. Hiiiç olmadı, yeni bir video düzenleme yazılımı indir kurtul. Power Director vs. gibi.
Atıl abi video kamera, ham kayıt uzantısı olarak neyi kullanıyor.. .flv .mov .wmv .mpeg .avi .mov vs.vs. birde hangi uzantıya çevireceksiniz söylerseniz belki yardımcı olabilirim Veya bu basit, kullanışlı ve başarılı converter'i kullanabilirsiniz ilk önce.. FreeStudio
windows live movie maker yüklüdür pc nizde abi..onunla işliyebilirsin.. ağır çekim filan onda varmı bilmiyorum.. paralı proğramlar var..bayağıda özellikleri var.. örneğin bu proğram deneme sürümü.. paralı olanında daha fazla ayrıntı var sanırım.. en çok kullanılan video proğramlarından bir tanesi.. http://www.tamindir.com/ulead-videostudio/11/
Normal şartlarda, uzantı ne olursa olsun convert denildiğinde bir videonun hata vermemesi gerekir. Freestudio ile convertlemeyi bir deneyin isterseniz.. Şuan bende sizin hata aldığınız programı indirip deneyeceğim convertlemeyi...
Atıl abi, programı kurdum inceledim sorunu sanırım çözdüm Size resimli olarak aşamaları adım adım aşağıda resimli olarak anlattım.. 1. AŞAMA 2. AŞAMA 3. AŞAMA 4. AŞAMA 5. AŞAMA 6. AŞAMA Hepsi bu kadar.. Umarım sorunu çözmenizde yardımcı olabilmişimdir
Sedat kardeşim seyahatte olduğum için mesajlarını yeni gördüm mükemmel bir anlatım ve emek için öncelikle teşekkür ederim. ama ben daha 3. aşamada convert error alıyorum, ve programda 2. step e geçemiyorum. tabii bunlerı asus x55a da yapıyorum 720 p de çektim olmadı protune kapatım olmadı. olmuyor senin anlayacağın
Abicim size programın download linkini gönderdim bir de onu indirip deneyin derim.. Yine mi olmadı ? Küçük bir video çekip bana link olarak gönderin videoyu ben deneyim birde sıkıntı yaptım bende
ok sedatcığım bi şekilde çözücez seninde yardımınla ben şimdi senin özelden attığın linki indireyim haber veririm.