O nehri (drina) yıllar önce fotoğraflarında gördüğümde,muhteşem bıyıklı vardır orada demiştim.Haklılığımı ispat etmişsiniz. Tebrikler.Tadı nasıl acaba.
çok güzel baliklar. bir o kadar da mücadeleciler. keske bir de kendinizi tanitip, avin hikayesini de yazssaydiniz
Burada 100 fazla nehir ve bir o kadarda göl var ve hepsi çok fazla çeşitlikte balıkla kaynıyor çünkü kirletecek sanayide yok avlayacak insanda koca ülkede 4000.000 insan var bu konuda tam bir cennet yakalamak istediğiniz balıkların en irilerini burada yakalayacağınıza garanti veririm ve merakı olanlara da öneririm bosnayı bu konuda da merak ettiklerinizi seve seve cevaplarım Bu arada da tadını daha denemedim
Ne Bekirlermiş ama, Tebrik ederim. Sanırım birçokta alabalık yakalanacak yerlerde var oralarda,az bahsedermisiniz. Sevgiler
Serdar Kardeşim aramıza hoşgeldin, güzel avın için tebrik ederim. Hemşehri sayılırız, Bosna'ya selam olsun.
Serdar o güzelbalıklar için tebrik ederim. Bu tür paylaşımları görmek bizim için büyük mutluluk. Bosna Hersek'ten yaptığın paylaşımlarının devamını dilerim.
bu güzel balıklar için tebrik ediyorum. her ne kadar tadını sevsem de yemli avlanmayı sevmediğim için bekir tutmadım pek, daha çok kasnaya uğraşıyorum.ama meranız çok güzel gözüküyor. bu arada bizim memlekette bekir balığını en çok çekirge ve tavuk ciğeriyle tutuyorlar.
çok harika bir mekan. bize böyle nadide bir yeri gösterdiğiniz için teşekkürler. içim gitti valla, ne yalan söyleyeyim. Bayıldım
Serdar Kardeşim balıklar çok güzel ama daha güzeli Drina'da tutulması. Nobel ödüllü İvo Andriç'in Drina Köprüsü' nü okumuştum. Sokullu Mehmet Paşa'nın Mimar Sinan'a yaptırdığı köprüyü ve Bosna' yı anlatan muhteşem kitap...
Herkese teşekkürler ülkeye yerleşeli 3 ay oldu tanıdıkça daha fazla ava gideceğim birçok yer gezdim aslında ama burada insanlar çok duyarlı her bölgenin kendine göre katı kuralları var ufakta dil sorunu olduğu için yanımda biri olmadan avlanmaya gitmeye çekiniyorum ama devamı gelecek. Bir abim sormuş alabalık var mı diye aslına bakarsanız burası tam bir alabalık cenneti bir çok çeşidi yakalanıyor ve uluslararası yarışmalar düzenleniyor neretva nehri, sava nehri ve boraçko gölü en meşhurları ama her derede ve gölde var. somon, dev alabalık ve yayın balıkları da var. aşağıdaki linkte örnekler var bakın lütfen http://www.bih-ribolov.com/forum/index.php?topic=2267.0 ayrıca aşağıdaki linkten Bosna'nın nehirleri, gölleri ve balık çeşitleri hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. http://www.bistrobih.ba/nova/?page_id=13965
Ya bosna da ev kiraları nekadar ? Birde vize de zorluk cıkarıyorlarmı? İş bu balıkları gördükten sonra istediği kadar zorluk cıkarsınlar , gerekirse birde bosna dan evlenir gene girerim o bölgeye