Gore-tex Mont Tavsiyesi

Konu, 'Genel Konular' kısmında John Dory tarafından paylaşıldı.

1. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Balık bu... Balıkçıyı hasta etme inadına yağmuru, kışı, soğuğu sever. Bu sene askerlik nedeniyle pek balık peşine düşemeyecek olsam da önümüzdeki sezona yağmur ve soğuğa karşı teçhizatımı güçlendirmek istiyorum. Gore-tex malzemeden imal montlar, hem yağmur ve soğuğa dayanıklılık açısından, hem de vücudun nefes almasını sağlama açısından çok kullanışlı. Ancak bu montların Türkiye'deki fiyatları çok uçuk, yurtdışından ise 75€'ya çekilen gümrük sınırı nedeniyle ilave maliyete katlanmadan getirmek çok zor.

Aramızda mutlaka Gore-tex kullanan vardır. Sizlerden bu konudaki yorum ve ürün önerilerinizi alabilirsem çok memnun olurum.

2. king_barracuda

king_barracuda

ben çok soğukta fazla kalmam eğer teksem .. ama ağzı laf yapan eküriyle gitmişsem soğuğuda hissetmiyorum..:)

sölediğin ürün hakkımda bilgim yok... ama onu alana karar verene dek yada almazsan benim arada yaptığım gibi üstüne sarı yağmurluk.. normal klasik muaşamba yağmurluk yani .. içinede içlik giydinmi tamamdır...

içlik gündelik olarak istanbulda çok kullanılmasada askerde biricik aşkın olucak :)

yada montunun içine önden çok cepli avcı yeleği giyip göğüs kısımlarındaki 4 cebe cep sobasını koyuyorum terletiyo resmen :)