Merhaba arkadaslar bu ağacı tatlısu kefaline çıktığımız bir gün çektik.Gerçekten çok şaşırdık.Dere kenarına 1 m uzaklıktı hiçbirşekilde suyla alakası olmayan biyerde olan ağacın icinden hortumdan su akar gibi su cıkıyor.Muhtemelen ağacın altında kaynak suyu var diye düşündük.Suyun tadınada bakmaya yeltendik ama ne olur ne olmaz diye tadamadık.Elimizi suya tuttuğumuzda buzluğa sokmus gibi olduk.Gerçekten doğa harikası bir görüntü.Bi dahaki gittiğimizde tadınada bakmaya kararlıyım
Ilgincmis gercekten... Eregli`de Cinaralti tabir edilen balikci barinagi mevkini hatirlatti bana... acaba hala o ulu cinar orada midir???... bereketli avlar dilerim Atilla kardes... cocuklugumun ve ilk gencligimin gectigi Eregli`ye selamlar..
Aynı civarlarda çok büyük bir ağac daha var.Ağacın ici cok garip bir şekilde oyuk.Kesinlikle insan veya baska birseyin yapmasıyla alakası yok.Ağacın icinden 2 metre kadar yürüyebiliyorsunuz.Yakında onunda fotoğrafını koyucam. Civarda oturan var ama yakın değil.Belki bilen coktur.Hatta belki değil eminim bilen cok kisi vardır.Biz daha yeni gördük. Engin abi dediğin gibi umarım zarar verilmez.Ereğlide bu tür doğal özelliklere sahip yaşlı ağaçlar vs çok var.Koruma altına alınanlarda var. Bahsettiğiniz Fetih çınarı hala bütün heybetiyle duruyor.Saolun.
Telefonumun çekim kalitesi düşük olduğundan sadece bir tane çektim.Diğer arkadaşım daha fazla çekti.Ona ulaşabilirsem diğer fotoğraflarıda isteyeceğim. Herhalde bazı arkadaslarımız yalandır internetten buldum falan diye düşünüyor.İstediğiniz bütün sitelere bakabilirsiniz.Adres vereyim gelin canlı görün Hadi kolay gelsin.
Boluda buna benzer bir görüntü vardı ancak o tamamen yapay bir oluşumdu. piknik alanında bu olay çok farklı.tamamen doğal.çok güzel