Öncelikle herkese merhaba. Amerikaya giden bi yakınıma Humminbird 581i Combo model gps li balık bulucuyu aldırmayı dusunuyorum. GPS li istememein sebebi kerteriz alma sıkıntısından kurtulmak ağac saymak direklerden hiza almak zorunda kalmamak. bu urunu yada benzerini kulananlar görenler, sizce gpsli balık bulucular bu amaçla kulanıma uygunmudur? nokta işaretleme hedefe gitme vs. yoksa sadece acık denızlerde yon bulma amaclımıdır? 2. si bunu amerıkadan getırtiğimde icerisinde Tr haritası olmicaktır. Ben liman karaparcası vs bilgileriyle işim olmadığı için harita yuklemesi yapamdan kulanabiliyormuyuz? cevap veren vermeyen herkese şimdiden teşekkür ederim.
Harita olmadan ketrezi nasıl göstercek? Ben onu anlmadım. Sanırım Türkiye sularının haritası olmadan gps yardımı ile avlağını işaretleyemezsin. Ama sorundeğil türkiye sularının haritaları satılıyor.
Günaydın Ali kardeşim, GPS li balık bulucular var, bunlara haritada ekleyebilirsin, bulduğun her noktayı işaretlersin, gittiğin her yerden tekrar gidebirirsn, teknenin hızını gösterir vs. bunlar biraz pahalıdır 3 bin 4 bine bulursun, bende sadece balık bulucu var birde el GPS var ununla idare ediyorum, benimki Hondex marka balıkçılarda bunu kullanıtorlar 1200 tl civarında. Sana rastgelsin, hoşçakal. Uploaded with ImageShack.us
öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. benim düşündüğüm ürün BU 350 dolar civarı bi urun. tahmın ettiğim uzere harıta olmadan benı duz bi arazide göstericek karaları göstermicek. önemli olan ben işaretlediğim noktayı tekrar bulabilmek. yurt dışından getirteceğim için malum değiştirme iade etme şansıom olmicak ama fiyatta buraya göre bir hayli hesaplı. ztn lu anda elimde GPS i olmayan benzer bi urun var sadece GPS için değermi onu düşünüyorum.
Seçmiş olduğunuz ürünün Türkiyede satışı varsa, emin olun haritasıda vardır. Öyleyse burada ayrıyetden haritayı satın alabilirsiniz. Bunu hummenbird' ün daha üst modellerinde ayrıca harita satışı yapılıyor. İnternetde biraz araştırmanızı yavsiye ederim. Türkiye satışı yoksa ,başka bir model yada marka seçmenizi tavsiye ederim.