slm arkadaşlar av sezonunu malesef kapattım. Şimdi gelecek av mevsiminin hazırlıkları için önümde uzun bi süre var.İlk olarak bir gps almak istiyorum nette araştırdım ama hep online satış yapan fırmalar var.Ben bizzat gidip görüp sorup danışmak istiyorum. Bunun için istanbulda nerde bulabilirim ? yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler....
Önder kardeşim sana aşağıda bir link vereceğim sen önce bunu incele eğer yerinde görmek istersen adreslerini al git incele yanlız sakın onlardan alma çünkü aynı malı daha uzun vadeyle ve hatta yanında başka hediye veya promosyonlarla webdeki birçok online alışveriş sitelerinden yapabilirsin.Faydası olursa sevinirim bir incele eğer alırsan tecrübelerini bizimle paylaşırsan sevinirim. https://secure.baytekin.com.tr/
arkadaşlar çok saolun.Karaköyde buldum ama dediginiz gibi nette cok daha uygun ve hedıyelı urunler var. Araştırıcam ılgılenen olursa sonucları bıldırıcem.Tekrardan herkeze teşekkür ederim.
Namık ve Koral Burası yeri değil ama ben de sizi öperim. Niye hiç aramıyorsunuz ne oldu bu ihtiyara diye?