Öncelıkle herkeze ıyaksamlar cuma gunu ve pazar gunu 2013 boat show da motor yatları genıs kapsamlı arastırma fırsatına sahıp oldum.en cok ılgımı ceken motor yatı sızınle paylasmak ıstedım.fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım.tekne 10 metre boyunda uzerınde kı plaklar gunes enerjısı aracılıgı ıle 5 saat boyunca 5 knot suratle seyır sansı sunuyor ayrıca 150 hp dızel tek motor var. tabıkı jeneratore gerek kalmadan tum elektrık ve klıma sıstemını bu sıstem sayesınde kullanabılıyorsunuz.2,5 saat dızel motorlar seyır edınce hıbrıd sarj ı tam doluyor veya 1 gun sure gunes enerjısı ıle sarj ı doluyor.platform hıdrolık acılıp 1 metre daha uzayıp 2,5 metre uzunluguy la cok genıs bır alan sunuyor bas manevrası var.kısacası full+full tekne fuara ozel fıyatı 175.000 Euro lınkını verıyorum tecrubelı arkadaslar bılgılerını paylasırsa cok sevınırım. http://www.ka-marin.com.tr/greenline_hybrid_gl33.html
akıma girdin valla, bizim kapalıya kilima takabiliriz, hiç düşünmedik. ayrıca kaç para acaba bu makinalar
Bu kadar özellikten bir klima mı dikkatinizi çekti Bu arada arkadaş yazmış 175 bin euro diye fiyatını.
dızayn konusu gorecelı tabıkı fakat dızayndan daha onemlı ozellıkler tasıdıgına ınanıyorum fıyatına ve altarnetıf rakıplerıne gore.
bizim bura bi sıcakki sıcak, ne düşüneyim başka, bi arkadaş kamaranın içini 70 derece ölçmüş, onun yalancısıyım