Arkadaşları tebrik ediyorum. http://links.mailing.greenpeace.org...jU4NDU4ODU5OAS2&b=0&j=OTIzNjQ5MzYS1&mt=1&rt=0
Bu guzel insanlara helal olsun.Muthis.Baskada diyecek kelime bulamiyorum , kelimeee. Iyiki varsin GREENPEACE...
Sitede yapılan yorumları okudunuz mu arkadaşlar. Adamlar işin iyice pişkini olmuşlar. Greenpeace'i suçlu ilan edecekler neredeyse neden ispiyonculuk yapıyorsun diye. Allah hırsızın ve suçlunun arsızından hepimizi korusun inşallah. AMİN...
Aynen oyle Davut.Bende cok sinir oldum ve onlara iyi niyetle birkac sey soylemek istedim.?Uzunca yazdim ama gonderilmedi. Neyse.Umarim hepsi birgun hakikatleri gorebilirler...
tek kelimeyle helal olsun. bır cok kez dunyada green pace protestolarını izlerdim tv den. bızle bı lakası olmadıgı içinmidir anlamlı gelmezdı . bu son gece trolculere yaptıkları gece baskını gıbı pretosto mütiş. helal olsun .. yasak değilse emek parası ise bırcok kişi çalışıyorsa haklıysan neden kacıyorsun.bırakda herkes balık avlasın daha cok kazansın herkes ekmek yesın bızde oltamıızı denıze atınca balık gelsın nerdeyse bı balık tutmak ıcın 40 takla atar olduk ya...
yav madem çokça bir desteğimiz olamıyo bir pazar günü bi kahvaltı yahut bir yemek organize etsek minik çaplı salaş işi yani olmazmı