Greenpeace Kırmızı Telefon(SİZDE DESTEK OLUN)

Konu, 'Genel Konular' kısmında emrahsekin tarafından paylaşıldı.

1. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina sa55, okuma Cedros 55
    En İyi Avı:
    En iyi av GERİ BIRAKILAN avdır.
    Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker "Seninki Kaç Santim?" kampanyasına katılan çeyrek milyon kişiye henüz bir cevap vermedi.

Kaybedecek zaman yok. Bu yüzden "Greenpeace Kırmızı Telefon" devreye giriyor.

Bilgi edinme hakkımızı kullanıp bakanlığı arıyor ve soruyoruz:

"Balıkların yasal avlanma boylarını, bilimsel üreme boylarına göre ne zaman düzenleyeceksiniz?"

Bakan, denizlerin ve bizlerin geleceği için harekete geçmesini isteyen yüzbinlerce kişiye bir cevap borçlu. Bu yüzden lütfen hem bir vatandaş hem de bir Greenpeace destekçisi olarak "Kırmızı Telefon"u kullanın. Telefonda sizi biz karşılıyor ve bakanlık santraline aktarıyoruz.

Sizi Tarım Bakanlığı'nın santraline aktardığımız andan itibaren ücretsiz görüşme yapıyor olacaksınız. Telefona çıkan görevliye Greenpeace destekçisi olduğunuzu söyleyin ve Bakan Mehdi Eker'e mesajınızı bırakın.

"Kırmızı Telefon"u nasıl kullanacağınızla ilgili örnek videoyu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Balıklar tükeniyor! Son BM raporu açıkça gösteriyor ki dünyadaki balık stoklarının %75'i bitmiş durumda. Balıkların bittiği gün denizler de bitecek. Bugün açacağınız bir telefonla yarın herşeyi değiştirebilirsiniz.

TEL: 0212 377 03 50

2. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Hep destek, tam destek. Öğleden sonra birkaç defa aradım ama ya telefon açılmadı, yada açıldı ama cevap veren olmadı. Destekçilerin telefonlarından bunalmış durumdalar. Bu baskıyı bir süre hissettirmek lazım ....

3. Metalist

Metalist Özkan

Almıştır o mesajı zaten....

4. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Ah be Özkan abi keşke senin dediğin olsa. O kalın kafalılar mesajı zor alılar gibime geliyor.

5. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    haziranda toplantı yapacaklarından felan bahsetti. bende dedim balığın bitmesini mi bekliyorsunuz bu konuda önlem almak için ?

6. emrahsekin

emrahsekin Emrah S.

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-curve 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aynı cevabı vermişler. Bakalım hayırlısı hazirana kadar beklemenin amacı nedir sorusuna yanıt alamadım ama inşallah bişeyler olsun da haziranda olsun yeter ki.