Groupon Fırsatı sizce Nasıl?

Konu, 'Genel Konular' kısmında yakdogan tarafından paylaşıldı.

1. yakdogan

yakdogan Yusuf Akdoğan

2. volkanca

volkanca Volkan

eğer boğazda avlanacaksanız, kuvvetli akıntıların arasında atarı düşük kalacaktır. 200 gr a kadar atarlı bir kamış daha fazla işinizi görecektir.

3. yakdogan

yakdogan Yusuf Akdoğan

Teşekkür ederim. o kadar çok fazla çeşit varki, hala başlangıç olarak nasıl bir şey almalıyım bilemiyorum. buda mailime gelmiş bakayım dedim. çok fazla bütçeyi zorlamadan sadece hafta sonları kullanabileceğim bir set arıyorum.

4. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Ben ettim sen etme..!

Merhaba;

Bende olta atmaya yeni başladım. Fazla para harcamayayım diye bir oltacıdan ucuz bir kamış ve makina setini misinası dahil 45 TL'ye aldım. Sonuç; en fazla 15-20 metre atan bir olta. 3 istarvit takılıca bile zor çekilen bir makina. 1 ayda anca 1 tavalık istarvit banghead

Emin ol başlar başlamaz istarvit vs. avından sıkılıp başka şeylere atmak isteyeceksin ve o takım bir halta yaramayacak. Yani bende öyle oldu. Şimdi en kısa zamanda ben yeni takım alacağım. Aklımda da şunun gibi birşey var;

http://www.balikmarketim.com/?urun-13816-SET-900-350-cm-SURF-KAMIS-MAKiNA-SET.html

Bence sende bu yolu izlemelisin ki zevk iki paralık olmasın. Tekrar tekrar para harcamak anlamsız. Bu işte de markalar konuşuyor. Ben 1 ayda çoğunu öğrendim. Aralarında da aman aman bir fiyat farkı yok emin ol.

Saygılar.

5. yakdogan

yakdogan Yusuf Akdoğan

bu tevsiye ettiğiniz makine yeterli olur mu? hafta sonları baraja gitmeye, ve üsküdar sahilde falan işi mi görür mü?

6. yakdogan

yakdogan Yusuf Akdoğan

7. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Söylediğim gibi ben bu konuda uzman değilim ancak anladığım kadarı ile Okuma daha iyi bir makine. Yani o set ile benim düşündüğüm set arasındaki fark, benimki daha düşük kapasite ama iyi kalite bir makine ve sizin baktığınız daha yüksek kapasite ama orta kalite bir makine. Ayrıca Üsküdar için en az 350 cm surf kamışı daha iyi olur kanısındayım. Uzağa atabilmek açısından. 300 cm biraz kısa kalır gibi geliyor. Tatlı su için birşey diyemeyeceğim. O olayın ayrı bir disiplini var.

Saygılar.

8. yakdogan

yakdogan Yusuf Akdoğan

Teşekkür ederim..

9. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB