Daliştaki Grubumuz Için Bazi Ihtiyaçlarimiz Var Bir Firma Ariyoruz Genelde Liste Fiyati Veriyorlar çildiriyoruz şimdilik Değiştirmemiz Gereken En önemli Ihtiyacimiz Bir Zipkin Ve Maske Yanliz Karar Veremedim 90 Lik Bir Zipkin Düşünüyoruz Hem Taş Alti Hemde Diğer Avlanma Teknikleri Için Kararsiz Olduğumuz Taraf Iki Marka Var Sizin önerilerinizde Olabilir Ekonomik Boyutu Biraz önemli 90 Lik Apnea Pp 90 Lik Freesub Istediğimiz Karar Verdiğimiz Ortak özellikler Mil üzeri Gül Dikeni Veya çentik Palamut Tutucu Palamut Tel Veya Mafsalli Olabilir 90 Lik Aliminyum Veya Sertleştirilmiş Gövde Monoblok Mil Kanali Yari Açik Kafa Ip Için Makara 20 Mm Latex Lastik Ayrica 2 çentik Için Ek Olarak 18 Mm çevirme Lastik Inox Mil 301 çelik 6.3 Veya 6.5 Mm Modifiye Edilebilen Biz Zipkin Olmali Metal Mekanizma Metal Tetik Sessiz Olmasi Iyi Ama Ekonomik Boyutu Unutmamamiz Lazim Kabza Yüzeyinde Orta Sert Malzeme Mafsalli Veya Tel Ip Palamut Kabzada Lastik Germe Dayama Yüzeyi önemli Gerekirse Ek Bağlanti Yapmak Istiyorum Elbisemizde Pad Varyanliz Zipkin Başlangicina Tam Dayama Noktasina Farkli Bir Malzeme Monte Edebilirim Hatta Zipkin Yanina Yedek Bir Mil Tutma Aparati Düşünüyoruz
ilk bakışta öylemi göründü hayır için allah rızası için bir zıkın zaruri ihtiyaç gibimi göründi size komik ve güzel bir yaklaşım yinede tşk diğer konu arkadaşlarla beraber ihtiyaç alımı yapıyoruz bu şekilde daha uygun alınabiliyor
İstenilen alınacak, kullanılacak malzemeler hakkında tavsiye ise sorun olmayacaktır ama burada firma aramak ve firma isimlerini telafuz etmek pek hoş olmayacaktır. Size bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarımız var ise size özelden tavsiyelerde bulunmalarını rica edeceğim
değerli arkadaşım iyice okumadınız sanırım sadece firma aramıyorum dikkatinizi çektiyse farklı marka model kullanan diğer arkadaşlardan tavsiye almak istiyoruz sonuçta bu spor pahalı bir spor her insanın zamanı ve maddi imkanı elvermeyebiliyor bu imkan az da olsa bende var ve arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum hatta şimdilik paletsizde olur diyerek sadece 30 ytl lik bir zıpkın dahi alamayan tanıdıklarım var bu güzel sporun 1 defa tadına bakıp malzeme alamayan veya kısıtlı parayla birşeyler yapmaya çalışan ekmek derdi için zaman ayıramayıp hafta sonuda çalışan meraklılara azda olsa birşeyler kazandırmak gerekir sizin güzel yorumlarınızla o kıymetli parayı bir defa vermek istiyoruz bu yuzden kullanıcı arkadaşların marka ve model tavsiyelerinde bize yardımcı olmasını isterim üzerimde bu konuya ilgili ve benden yardım isteyen kişiler var sorumluluğum bu tahmin ediyorum ki bu spor güzel için bir şeyler katıyorumdur
İyice okuduğum için "İstenilen alınacak, kullanılacak malzemeler hakkında tavsiye ise sorun olmayacaktır " cümlesini kullandım "Daliştaki Grubumuz Için Bazi Ihtiyaçlarimiz Var Bir Firma Ariyoruz " kurduğunuz bu cümle için de "firma isimlerini telafuz etmek pek hoş olmayacaktır. Size bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarımız var ise size özelden tavsiyelerde bulunmalarını rica edeceğim " cümlesini kullandım... ..yani aynı şeyi söylüyoruz, problem yok...çok haklısınız zıpkıncılık oldukça masraflı bir spor ve bu nedenle bir defa alıp doğrusunu almaya çalışmak en mantıklısı gibi. Umarım bu sporla uğraşan arkadaşlarımızdan faydalı bilgiler gelecektir sizlere, malzeme konusunda açılmış diğer başlıklara da göz atarsanız eminim işinize yarayacak bilgi edineceksiniz..Şansınız bol olsun ..