Grubumuz Için Bazi Ihtiyaçlar özellikle Yeni Bir Zipkin Alacağiz

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında sinant tarafından paylaşıldı.

1. sinant

sinant

Favori Kamış:
    SERBEST DALIŞ EKİPMANI TÜMÜ OLTA AVCILIĞI VE 4.5 MT MOTORSUZ FİBER TEKNE
    En İyi Avı:
    1 .2 kg levrek
    Daliştaki Grubumuz Için Bazi Ihtiyaçlarimiz Var Bir Firma Ariyoruz Genelde Liste Fiyati Veriyorlar çildiriyoruz :)

şimdilik Değiştirmemiz Gereken En önemli Ihtiyacimiz Bir Zipkin Ve Maske

Yanliz Karar Veremedim 90 Lik Bir Zipkin Düşünüyoruz Hem Taş Alti Hemde Diğer Avlanma Teknikleri Için

Kararsiz Olduğumuz Taraf Iki Marka Var Sizin önerilerinizde Olabilir Ekonomik Boyutu Biraz önemli

90 Lik Apnea Pp
    90 Lik Freesub

Istediğimiz Karar Verdiğimiz Ortak özellikler

Mil üzeri Gül Dikeni Veya çentik Palamut Tutucu

Palamut Tel Veya Mafsalli Olabilir

90 Lik Aliminyum Veya Sertleştirilmiş Gövde

Monoblok Mil Kanali

Yari Açik Kafa

Ip Için Makara

20 Mm Latex Lastik Ayrica 2 çentik Için Ek Olarak 18 Mm çevirme Lastik

Inox Mil 301 çelik 6.3 Veya 6.5 Mm

Modifiye Edilebilen Biz Zipkin Olmali

Metal Mekanizma Metal Tetik Sessiz Olmasi Iyi Ama Ekonomik Boyutu Unutmamamiz Lazim

Kabza Yüzeyinde Orta Sert Malzeme

Mafsalli Veya Tel Ip Palamut

Kabzada Lastik Germe Dayama Yüzeyi önemli Gerekirse Ek Bağlanti Yapmak Istiyorum Elbisemizde Pad Varyanliz Zipkin Başlangicina Tam Dayama Noktasina Farkli Bir Malzeme Monte Edebilirim Hatta Zipkin Yanina Yedek Bir Mil Tutma Aparati Düşünüyoruz

2. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    sitede zipkin satan arkadas yok kanimca birde basligi gorunce hayir kampanyasi felan var zannettim:)

3. sinant

sinant

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    1 .2 kg levrek
    :D ilk bakışta öylemi göründü hayır için allah rızası için bir zıkın zaruri ihtiyaç gibimi göründi size komik ve güzel bir yaklaşım yinede tşk :)

diğer konu arkadaşlarla beraber ihtiyaç alımı yapıyoruz bu şekilde daha uygun alınabiliyor

4. canalpakin

canalpakin

5. Taş altı için zıpkın 90lık olamaz..

taş çatlasın 60 lık 50lık ideal;)

6. canalpakin

canalpakin

bence biitane nemrod al 50 lik sadece taş altı için sonrada kaliteli 100 lük al cressi omer tarzı

7. evet evet şık bir öneri;)

8. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    İstenilen alınacak, kullanılacak malzemeler hakkında tavsiye ise sorun olmayacaktır ama burada firma aramak ve firma isimlerini telafuz etmek pek hoş olmayacaktır. Size bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarımız var ise size özelden tavsiyelerde bulunmalarını rica edeceğim ;)

9. sinant

sinant

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    1 .2 kg levrek
    değerli arkadaşım iyice okumadınız sanırım sadece firma aramıyorum dikkatinizi çektiyse farklı marka model kullanan diğer arkadaşlardan tavsiye almak istiyoruz

sonuçta bu spor pahalı bir spor her insanın zamanı ve maddi imkanı elvermeyebiliyor

bu imkan az da olsa bende var ve arkadaşlarıma elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum

hatta şimdilik paletsizde olur diyerek sadece 30 ytl lik bir zıpkın dahi alamayan tanıdıklarım var

bu güzel sporun 1 defa tadına bakıp malzeme alamayan veya kısıtlı parayla birşeyler yapmaya çalışan ekmek derdi için zaman ayıramayıp hafta sonuda çalışan meraklılara azda olsa birşeyler kazandırmak gerekir

sizin güzel yorumlarınızla o kıymetli parayı bir defa vermek istiyoruz

bu yuzden kullanıcı arkadaşların marka ve model tavsiyelerinde bize yardımcı olmasını isterim

üzerimde bu konuya ilgili ve benden yardım isteyen kişiler var sorumluluğum bu

tahmin ediyorum ki bu spor güzel için bir şeyler katıyorumdur

10. steelrock

steelrock Burak

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Mercan-Ağırlığı mühim değil,ben onun gelişini sevdim...
    İyice okuduğum için "İstenilen alınacak, kullanılacak malzemeler hakkında tavsiye ise sorun olmayacaktır " cümlesini kullandım :)

"Daliştaki Grubumuz Için Bazi Ihtiyaçlarimiz Var Bir Firma Ariyoruz " kurduğunuz bu cümle için de "firma isimlerini telafuz etmek pek hoş olmayacaktır. Size bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlarımız var ise size özelden tavsiyelerde bulunmalarını rica edeceğim " cümlesini kullandım...

..yani aynı şeyi söylüyoruz, problem yok...çok haklısınız zıpkıncılık oldukça masraflı bir spor ve bu nedenle bir defa alıp doğrusunu almaya çalışmak en mantıklısı gibi. Umarım bu sporla uğraşan arkadaşlarımızdan faydalı bilgiler gelecektir sizlere, malzeme konusunda açılmış diğer başlıklara da göz atarsanız eminim işinize yarayacak bilgi edineceksiniz..Şansınız bol olsun ..;)

11. sinant

sinant

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    1 .2 kg levrek

çok teşekkür ederim diğer bölmlerede baktım yanlız bazıları güncel tekrar tekrar tşk