GÜLE GÜLE WHITNEY

Konu, 'Genel Konular' kısmında adventurer tarafından paylaşıldı.

1. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    neler oluyor sahi.....geçen sene hemen hemen bu zamanlar Defneciği uğurladık sonsuzluğa.....şimdide çocukluğumuzun, gençliğimizin, dilimize marş olmuş aşk şarkılarının yaratıcısı Whitney.....Defnecikle ortak yönleri sadece yüreklerimizde birer sütlü çikolata olarak yer etmeleri değil, insanın içine işleyen o sıcacık gülüşleri, cıvıl cıvıl kişilikleri idi şüphesiz.....ne mutluki ben kendi adıma bu güzellikleri yaşadım, müziğin müzik olduğu zamanlarda.....çocuklarıma ancak kayıtlardan tanıtabilmek üzüyor bazı güzellikleri sadece.....birde bu güzelliklerin yerine yenilerinin konamaması.....

.....and we, will always love you.....cyr

2. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

I Will always love you Whitney....

3. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    youtube de birinin paylaşımına baktım sabah..meşhur parçası adı altında..

2milyon civarı kişi tıklamış..şimdi tekrar baktım 3milyon 383bin... vs vs
    sadece o başlık,diğerlerine bakmadım..

güzel anılarım olmuştu onun meşhur parçaları ile...

4. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
  5. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    Allah rahmet eylesin. ancak hayat tarzı uzun yaşamasına müsait değildi. kokain ve alkolün pençesine düşmüştü. Amy Winehouse ile ortak yanlarından bırı buydu, diğeri ise son halleri ,bağımlılıkları gazetelerde 1 ay öncesınden haber yapıldı.çöküşleri gösterildi. sonra da ıkısıden otel odasında vefat ettı. Allah rahmet eylesın , ikiside buyuk sanatcıydı.

6. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Jimi Hendrix
    Janis Joplin
    Jim Morrison
    Michael Jackson
    Amy Winehouse
    ve Whitney..

Alkol,uyuşturucu ve şöhretin verdiği psikolojik baskı sonucu bu dünyadan erken ayrılan yetenekler.. Neyse ölenin arkasından kötü konuşmak fazla doğru değil..

Chuck Berry bu gidişle hepsini gömeceğe benziyor..

7. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Kolay iş değil. Hiç değil. İçeriden biri olarak konuşuyorum. Türkiye'dekileri geçelim. Çünkü aynı kategoride değiller. Ancak albümleri dünya çapında milyonlar satan insanlardan bahsederken işin rengi çok değişiyor.

Ortada bir ürün var. Herkes bu ürün üzerinden para kazanıyor. Kazanılan paralar astronomik düzeylerde ve ürün siz olduğunuz için kendi üstünüzde en ufak söz sahibi olma hakkınız bile yok.

Baskıyı tahmin bile edemezsiniz. Yıllarca, hergün oradan oraya çekiştirildiğinizi, giydiğiniz kıyafetten saç şeklinize, konuşma tarzınızdan nasıl yürüyeceğinize... Kısaca hayatınızın tamamının başkaları tarafından yönetildiğini bir hayal edin, yeter.

Yüzyılın en önemli seslerinden iki kişi gitti bu ay içinde. Diğeri de Etta James'dir.