Gümüşyaka mırmırdan yana kurumuş

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında kilicbey tarafından paylaşıldı.

1. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Arkadaşlar her hafta sonu yaptığım tüm denemelere rağmen hikmetini anlayamadığım bir nedenden dolayı mırmıra rastlayamadım fakat gündüz bolca karagöz mevcut aslında karagöz o bölgede normalde tek tük yapardı adeta mırmırla karagöz nöbet değişimine girmişler.

2. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    abi bu sene çok karagöz var. bizim eşkina meralarında durum aynı, eşkina yerine karagöz çıkıyor.

3. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Haklısın Ercan kardeşim bu sene suda gerçekten bir tuhaflık var , istavritin yerine mezgit ve kırlangıç, eşkina ve mırmırın yerinede karagöz görevi devralmış.

4. ist balıkcısı

ist balıkcısı

Favori Kamış:
    şeyan olta -surf kamış
    En İyi Avı:
    daha öğrenecek çok şey var
    selamlar : bende hafta sonu gümüşyaka da avlandım (son 5 senedir olduğu gibi) cumartesi günü 1 mırmır , pazar günü ise iki adet mırmır aldım. ama balık bu sene inanılmaz seyrek pazar günü topu topu iki kere balık vurdu ikisinide almak kısmet oldu . yem olarak kum kurdu ve kum midyesi kulladım. balıkların oralama boyu 20-25 cm arasındaydı. umarım önümüzdeki seneler böyle devam etmez zira saat 5 ten 9 a kadar iki balıkla eve döneceksek işimiz cok zor.

5. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    ben şu anda şarköydeyim ne mırmır ne karagöz balık falan yalan olmuş:(:(:D:D

6. Hyksnm

Hyksnm Hakan

Öncelikle merhaba.. Aranıza yeni katıldım..
    Gümüşyakanın neresinde avlandınız öğrenebilirmiyim.. Ben Albayraklara yakın bir yerdeyim bu hafta sonu mırmır denemesi yapmayı düşünüyorum da..

7. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Merhaba Hakan , otelin hemen sağında karadayı kampı var onun önünden oltanı atabilirsin .

8. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Abi senden haber bekliyoruz bahar geçti, yaz geçti mırmırdan ses yok güzel haberlerini bekliyoruz bir hafta sonu ziyareti için kısmet olursa.:)

9. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    Sevgili Yasin ben gümüşyakadaki mırmır sezonunu kapadım bu günlerde Zeytinburnunda denemelere geçeceğim , eylül ayında çok güzel mırmır veren birkaç noktayı denemelerime alacağım.İnşallah bu noktalardan mırmır alırımda bu hasretime bir son veririm.

10. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

İnşallah, umarım buradan istediğiniz güzel avları yaparsınız.