Arkadaşlar her hafta sonu yaptığım tüm denemelere rağmen hikmetini anlayamadığım bir nedenden dolayı mırmıra rastlayamadım fakat gündüz bolca karagöz mevcut aslında karagöz o bölgede normalde tek tük yapardı adeta mırmırla karagöz nöbet değişimine girmişler.
Haklısın Ercan kardeşim bu sene suda gerçekten bir tuhaflık var , istavritin yerine mezgit ve kırlangıç, eşkina ve mırmırın yerinede karagöz görevi devralmış.
selamlar : bende hafta sonu gümüşyaka da avlandım (son 5 senedir olduğu gibi) cumartesi günü 1 mırmır , pazar günü ise iki adet mırmır aldım. ama balık bu sene inanılmaz seyrek pazar günü topu topu iki kere balık vurdu ikisinide almak kısmet oldu . yem olarak kum kurdu ve kum midyesi kulladım. balıkların oralama boyu 20-25 cm arasındaydı. umarım önümüzdeki seneler böyle devam etmez zira saat 5 ten 9 a kadar iki balıkla eve döneceksek işimiz cok zor.
Öncelikle merhaba.. Aranıza yeni katıldım.. Gümüşyakanın neresinde avlandınız öğrenebilirmiyim.. Ben Albayraklara yakın bir yerdeyim bu hafta sonu mırmır denemesi yapmayı düşünüyorum da..
Abi senden haber bekliyoruz bahar geçti, yaz geçti mırmırdan ses yok güzel haberlerini bekliyoruz bir hafta sonu ziyareti için kısmet olursa.
Sevgili Yasin ben gümüşyakadaki mırmır sezonunu kapadım bu günlerde Zeytinburnunda denemelere geçeceğim , eylül ayında çok güzel mırmır veren birkaç noktayı denemelerime alacağım.İnşallah bu noktalardan mırmır alırımda bu hasretime bir son veririm.