dün gece milli maç sonrası bülent ve bora abilerimin yanına balık avına gittim. asıl niyetim olta atıp balık tutmak dahi değildi. abilerimin yanına gidip bu sıcak ortamdaki ustalarımı ziyaret etmek. yüzyüze tanışmaktı. ve büyük buluşma sıcak bir karşılama. sanki uzun zamandan beridir birbirimizi tanıyormuş gibi harika bir samimiyet, sitemizdeki bu güzel ortamın ne denli gerçek ve dostani ilişkiler içinde olduğunu tastikliyordu. hepberaber oltaları attık denize merak ettiğim sorular olsun, organizasyonlar hakkındaki değerlendirmeler olsun aradığım cevapları aldım. gecenin ilerleyen saatlerinde eve dönerken ne kadar iyi etmişimde gelmişim diyebilmenin mutluluğunu yaşadım. sitemiz sayesinde daha nice güzel insanlarımızla kaynaşmak ümidiyle
sevgili ömer forumda şöyle dolaşıyorken senin paylaşımın dikkatimi çekti. baktım... o da ne. hiç bir aksi seda yapılmamış. garibim sitemizin sana aşıladığı paylaşım ve muhabbet duygularının forumda karşılık bulmaması doğrusu beni biraz üzdü. gözden mi kaçtı acaba. ancak bu da bir durumdur diyelim ve bunu da böyle kabullenelim diyeceğim ama her neyse. kusura bakma biraz geç olmakla beraber paylaşımın için teşekkür ederim. selamlar
ahhh ahh nerede yahu arkadaşlar antalyadan güzel arkadaşlarla tanışalım,kaynaşalım ,organizasyon yapalım diye tepiniyorum bir allahın kulu cevap yazma zahmetinde bulumnadı.herkez uyuyormu?hoşçakalın.