gün batımından şafağa

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında mazosit tarafından paylaşıldı.

1. mazosit

mazosit ömer demetoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    4 kilo 600 gram levrek
    dün gece milli maç sonrası bülent ve bora abilerimin yanına balık avına gittim.
    asıl niyetim olta atıp balık tutmak dahi değildi. abilerimin yanına gidip bu sıcak ortamdaki ustalarımı ziyaret etmek. yüzyüze tanışmaktı.
    ve büyük buluşma
    sıcak bir karşılama. sanki uzun zamandan beridir birbirimizi tanıyormuş gibi harika bir samimiyet, sitemizdeki bu güzel ortamın ne denli gerçek ve dostani ilişkiler içinde olduğunu tastikliyordu.
    hepberaber oltaları attık denize
    merak ettiğim sorular olsun, organizasyonlar hakkındaki değerlendirmeler olsun aradığım cevapları aldım. gecenin ilerleyen saatlerinde eve dönerken ne kadar iyi etmişimde gelmişim diyebilmenin mutluluğunu yaşadım.
    sitemiz sayesinde daha nice güzel insanlarımızla kaynaşmak ümidiyle:)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 19 Kasım 2007
  2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    sevgili ömer forumda şöyle dolaşıyorken senin paylaşımın dikkatimi çekti. baktım... o da ne. hiç bir aksi seda yapılmamış. garibim:(

sitemizin sana aşıladığı paylaşım ve muhabbet duygularının forumda karşılık bulmaması doğrusu beni biraz üzdü. gözden mi kaçtı acaba. ancak bu da bir durumdur diyelim ve bunu da böyle kabullenelim diyeceğim ama:confused: :confused:

her neyse. kusura bakma biraz geç olmakla beraber paylaşımın için teşekkür ederim. selamlar

3. themad2

themad2 Serdar

daha bu sitede ne ustalar ne abiler tanırsın abi:)

4. oguzhan47

oguzhan47 oğuzhan

Favori Kamış:
    kamış corbon4.50 makina RR 70lik
    En İyi Avı:
    benim değil hanımın avladığı en büyük balık benim
    ahhh ahh nerede yahu arkadaşlar antalyadan güzel arkadaşlarla tanışalım,kaynaşalım ,organizasyon yapalım diye tepiniyorum bir allahın kulu cevap yazma zahmetinde bulumnadı.herkez uyuyormu?hoşçakalın.