günaydın abilerim yozgat-topçu köyünde göl varmış balık tutuyolarmış bi yardım

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında wolky tarafından paylaşıldı.

1. wolky

wolky Volkan

Favori Kamış:
    İstanbulda İstavrit Tutmak içinmi :(
    En İyi Avı:
    sonunda aynalı sazan 1.5 kg ilk ve sondu :(
    günaydın abilerim ben yozgatlıyım ve hersene giderim ve izinimi aldım 3 gün sonra yozgata gidiyorum ve kuzenim topçu köyünde göl olduğunu ve balık tuttuklarını söyledi hani yozgatlı abilerim yada burayı bilen duymuş birileri varsa hangi takımla avlanabilirim ve ne çıkar bilgi verirse sevinirim 3.60 karbon kamışımla 60 lık okuma makinemi götürücem fakat takımı burdanmı alayım yozgattanmı? :) şimdiden teşekkür ediyorum

2. ahmet58

ahmet58

Favori Kamış:
    1138 POTENZA SHAKSEPEARE KAMIŞ 360CM 2500 7000 SHAKESPEARE MAKİNE
    En İyi Avı:
    1kg AYNALI SAZAN +şansa bir PALAMUT 800GR
    bence yozgattan al çünkü o bölgede sıkça kullanılan bir düzenek verirler sana

3. wolky

wolky Volkan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    yozgatta balık tutan abilerim ve yozgatlı abilerim bi yardım yozgatta olta malzemesi satan yer varmı acaba yozgatlı abiler var burda onlar bilir. cümleten iyi akşamlar

4. Sevgili Vokan kardeşimm:

Balık tutacağın yerde hangi balıklar çıkıyor bilemem ancak kuvvetle muhtemel sazan ve benzerleri çıkıyordur..
    Bunları yakalamak içinde güzel ülkemizin diğer güzel göletlerinde kullanılan taktik/yem/sabır..vs. leri kullanman mutlu sonuca ulaşman için yeterlidir diye düşünmekteyim..

Ve sitemizde yapacağın ufacık bir arama ile harika bilgilere ulaşacağına eminim..

şimdiden bolşanslar..:)

Birde 3,60 karbon kamış demişin bu tek başına bir kamışı tarif etmek için yeterli değil(arabayı tarif ederken yuvarlak direksiyon,4 teker gibi oluyo)

atarı ne??...en önemlisi bu

neyse şimdiden şansın gani olsun:)

5. wolky

wolky Volkan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    kusura bakma abi ben hangi takım kullanayım sorusuna yoğunlaştığım için onu atladım 3.60 m karbon kamış atarı: 100-250 gr normalde bu kamışı denizde kullanıyorum fakat memlekete götürmeyi düşünüyorum . ve bişey soracağım bu küspeli hazır takımı oltayamı takıyoruz yoksa elllemi kullanıyoruz k.bakmayın çok amatörce bi soru oldu ama şimdiden tşk ediyorum

6. OSMANOGLU

OSMANOGLU

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    SAZAN 15KG
    merhaba Volkan

istediğin bilgiyi özeline attım.
    rastgele

7. balıkçıberk

balıkçıberk Mr. None

elinize sağlık bu bilgiler hepimize yarıyor.