ben gece çıkar diye biliyorum ama geçen sonbahar saat 16:00 17:00 gibi çinekopa attıklarını gördüm ve herkesin kovasındada balık vardı acaba bu meret gündüz çıkıyomu lüfer çinekop sarı kanat defne yaprağına bile razıyım gelsain ben onu salarım
anlamını bilmiyorum aslında anlamı varmı onuda bilmiyorum ama sigara için bu mereti bırakamıyorum falan denir benimde kulak aşinalığım işte
birde suat bey profilinizde en iyi av bölümünüzde yazan balığın adını pek bilmiyorumda. pek nadir bulunan bir cins galiba.
Demek bilmiyorsun...o zaman bilmediğin kelimeleri kullanma canım kardeşim emi... Meret: hoş olmayan, tasvip edilmeyen, uğursuz sayılan, zararlı anlamında kullanılan bir sözcüktür. Bir anlamda ise o olay, kişi yada varlığa küfür etmek anlamını taşır. Senin iyi niyetli biçimde "ulaşılması zor av" şeklinde bunu kullandığını tahmin ederek dikkatini çekmek istedim. Asıl dikkat çekmek istediğim konunuya ise senin bu kurduğun cümle ile ulaştım. Seni tenkit ediyor değilim, sakın yanlış anlama. Sen bilmiyordun, öyle yaptın. Şimdi biliyorsun bir daha yapmazsın.. Öyle değil mi