GÜNDÜZ İÇİN SİLİKON

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında KANLIKAYA tarafından paylaşıldı.

1. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Merhaba arkadaşlar. Bu yaz kısmetse harika geçecek. Karaburun' da bi arkadaşım 9.9 yamaha kıçtan takma motor ve 4.90 lık polyester tekne aldı. :p :p :p :p tabiki çok sevindim hemen dedim ki " ben de kullanacağım"
    Şimdi gelelim soruma; sabah gün ışırken ve/veya akşam güneş batmadan 1 saat önceki zamanda tekne ile sırtı çekerken kullanabileceğim silikon renkleri ve boyları sizce ne olabilir? Tabiki hedef levrek gerçi turna da var buralarda. Teşekkürler. :)

2. hocca

hocca

Favori Kamış:
    banax2500 spro kamış
    En İyi Avı:
    1,5kg levrek
    Alper
    Slikon olarak levrekte benim favorilerim sedef rengi ve simli seffat olanlardir.Boy olarak 5.5cm olanlar. 9.5 cm ler de tekneden is yapabilir.Basarili avlar temenni ederim.

3. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    Tekneden 5.5 iş yapmaz bence melanur zargana toplar full, En iyleri tekneden 10.5 tir sabah gün ışırken sedef,mavi,simli veya grimsi beyaz olanı kullanabilirsiniz gün ortasında kırmızı yeşil renkler gün batımında ise simli,turuncu-kırmızı-sarı tonlarında renkler iş yapar ama bu havanın bulutlu olup olmamasınada bağlıdır . Eğer sabah hava çok koyu mavi iken ava çıktıysanız mutlaka sedef raglou hava mavileştiğinde mavi raglou sonra akşam olana kadar simli yi akşamüstü turuncu veya simli kullanabilirsiniz :D Rastgele

4. selahattin123

selahattin123 Selahattin Babaoğlu

sırtıda 1 numara bence yozuri tobimarudur bulundugum karadenizin sinop ilinde avcılık yapıyorum tekneden sırtı avlarında tobimaru ve daiwa saltiga kullanıyorum gerçekten cok başarılılar silikona gelince renk olarak levrek ise kırmızı göz beyaz silikonlar kullanın