17.11.2012 Balık Avım Merhaba Arkadaslar Bugün Saat 2.5'a Kadar İzmarit İstavrit Avlamak İçin Oltamı Alıp Avlak Aradım Bana Yetecek Kadar Balıkla Döndüm Allaha Şükür . İzmaritler Büyük Altlarında İstavritlerde Var Resmde Altta Kaldılar Görünmüyorlar . 1 Tanede Sarıkanatım Var ...... Yem Olarak Kullanıdıgım : Karides Resim Dier Balıkçılar Lüfere Döndüler 1 , 2 Tane Alıyorlardı Yeni Yeni Ben Eve Döndüm Arkadaslarla Gece 12 Gibi Gideceğiz İyi Avlar
Saolun . Birazdan Boğaza Gideceğiz Arkadaslarla Bakalım Yem Olarak Deniyeceğim Şans Denkgelir Belki .. İYİ AVLAR
Orhan selam. ben bu balığın hastasıyım. bu sezon 4 5 defa farklı yerlerde midye ile denedim balık vurmadı bile. Tam bu sene herhalde izmarit olmayacak derken senin fotografları gorunce gözlerim parladı resmen) İzmaritleri nerden aldın acaba? Birde bu sezon daha önce izmarit turmayı denedinmi?
İzmaritleri Galata köprüsünden Yakaladım . Geneldede Hep Geliyor Zaten 4 5 Defa Gittim Hep İzmarit Yakaladım
maşallah izmarit görmeyeli yıllar oldu ne tzgahta nede oltada hoş midyeli takım kullanmyalı desen onada yıllar oldu