Herkese merhaba, Pazar günü öğleden sonra karagöz avı planlıyorum. Hedefim özellikle büyük boy baltabaş karagöz. Tek iğneli 0,40 beden 0,35 köstek %100 flourocarbon dip takımı, iğne owner 5114 1 numara. Yem olarak sülünez ve boru kurdu kullanmayı düşünüyorum. (Gündüz teke bulmakta sıkıntı var, midyede çıkaramam) Avlanma şeklim ile ilgili tavsiyesi olan üstadların tavsiyelerini bekliyorum. Teşekkür ederim. Herkese rastgele. Saygılarımla,
Beden ve özellikle köstekler çok kalın gibi geldi bana. Ben 0,30 u geçmiyorum şahsen. Tabii sizin oraları bilemem.
FC de olsa takımı biraz inceltmekte fayda var, baltabaş kalın misineye karşı çok hassastır. Boru kurdu bence en ideal yem. Hava karardıktan sonra da biraz kalabilirseniz şansınız artar.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Dikkate alacağım. Aslında bu beden ve köstek kalınlığını gece kullanıyorum. Gündüz normal şartlarda 0,30 beden 0,25 köstek kullanıyorum. Avda yalnız ve kepçesiz olacağım için ve hedef balığım büyük balık olduğu için bu beden ve köstek kalınlığını düşünmüştüm. Takımlarımı 0,35 beden 0,30 köstek olarak değiştiriyorum. Hava karardıktan sonrada 1-2 saat kalacağım.