Herkese merhaba arkadaşlar. Her aksam ya da sabah tekrarladığımız bu avdan oldukça verim alıyoruz. Yer maltepe sahil. saat 6 suları. İnce takımımızı öğlenden güzel bir çalışmayla yaptık ve 12 bedene yine 08 kösteğimizi baglayıp yeşil floş kullandık. Maltepe de herzamanki yerimde iskelenin yanında bir yer var avlak bölgem, bir arkadaşımla başladık at çeklere. Balık yakında ve dipte olduğundan uzağa atmaya çalışıp takımlarını kıran 100lük kurşun deneyen birçok arkadaş saat başı takım değiştirdi. Dipten at-çekle 1-1 bçk kg falan balık aldık. Fotoğrafta ekliyorum. Maltepe sahilden atan varsa siz siz olun 40 gramdan fazla atmayın ve kesinlikle ince takım kullanın derim. Yoksa yosun çekersiniz. Tecrübeyle sabittir. Herkese rastgele!
Evet haklısın dün akşam bende tecrübe ettim.35 Gramdan agır kurşunlar sadece yosun yakalıyo.İşin enteresan tarafı hemen yanımdaki vatandaşın durumu gördügü halde 100 lük kurşun atmaya devam etmesine anlam veremedim
E magandalardan çok var engin abi daha neler gördüm ben maltepe sahilde de neyse... herkese rastgele...