HERKESE SELAM HEPİNİZE RAST GELSİN DOSTLAR Bugün saat 17:00 da kendimi evimin önündeki merada buldum :laughing: hedefteki balık zargana idi fakat ,yaptığımız zargana denemeleri sonuç vermedi benden önce gelen kıyı avcılarıda balık yok dediler baktım oturmuş sohbetteler :thumb: neyse bende yanımda ekmekte getirmiştim olmadı kıbrıs oltası kefale atarım dedim fakat sonuç yine değişmedi ,bizim merada uçuşan zarganalarla,zıplayan kefaller yok olmuş gibiydiler ,denizde biraz dalgalıydı Uzanmışım Sahile Manzara Aynen Böyle Neyse derken bir baktım ki kıyıda kefal yoklamaları için attığım ekmeğe çırçırlar saldırıyor aralarındada kocaman parlak balıklar geziyor ,önce mırmıra benzettim bu balıkları :laughing: Hemen iki hırsızlı sinek iğneden bir şeytan oltası yaptım ve ucuna ekmek takarak aşağıya sarkıttım İlk gelen balık bu çırçır oldu Fakat benim asıl hedeflediğim aşağıda yüzen diğer büyük balıklardı ,ekmeği görünce onlarda gelmeye başladılar Sonuçta ekmeği yedirmeyi başardım ve gelen balıkta karagöz familyasından ispari dediğimiz eti çok lezzetli olan bu muhteşem balık çıktı reeling Birkaç deneme daha yaptım havanın kararmasından dolayı balıklar çekildiler bende avı sonlandırmak zorunda kaldim Nasipse yarın daha erken giderek kaldığım yerden zargana ,kefal ve ispari yoklamalarına devam edicem inşaallah mrsparkle Ayrıca meramıza seyrekte olsa Lüferin girdiğinide duydum bakalım inşaallah en kısa zaman da dişli raporlarınıda paylaşacağım . HERKESE RAST GELSİN SAĞLICAKLA KALIN DOSTLAR
Henüz tadına bakamadım ama ,şeytan oltasıyla kıyıdan yakalaması gerçekten çok zevkli idi ,güzel yorumlar için teşekkürler daha iyileri sizlerede rast gelsin inşaallah
Ellerine sağlık olsun Kerem Balıkçılık sonuna kadar zevk işi olduğundan ne tuttupundan ziyade ne kadar eğlendiğindir. eğleniyorsak ne mutlu bize. gerisi rasgele. Sevgiler.
Ocak-şubat aylarında,içlerinde kokoreç gibi yağ yaparlar,ızgaraya at,sonra dikkatle ye,parmaklarını yiyen çok adam gördü bu gözler
Ellerinize sağlık.Eminim kiGüzel vakit geçirmişsiniz.Bugünlerde lüfer kovalamaktan ispari avına çıkamıyorum.İspari avı adamı rahatlatır,zevk verir.Kişiye göre değişir ama bana göre eti çok lezzetlidir.Yoklukta altın gibidir.
Aliço abim saygılar ve sevgilerimle gerçekten balık tutmak çok büyük bir tutku ve eğlence hangi balık olursa olsun ,balığı yakaladığımda dünyadaki herşeyden sıyrılmış ve çok mutlu olmuş oluyorum bir nevi rehabilitasyon gibi geliyor bana Özellikle İspari,zargana,izmarit ve kefal gibi balıkları yakalamak müthiş zevkli oluyor ,Tabi palamut ve dişliyi söylemeye gerek bile yok onlarda harikalar Diğer yorumlar içinde çok teşekkür ederim herkese rast gelsin eğlenceli hayırlı ve bereketli bir sezon geçirmemiz nasip olsun inşaallah