Günün Fotoğrafı - Mercedes Balığı

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Senol_Temur tarafından paylaşıldı.

1. Senol_Temur

Senol_Temur Senol

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 240 Medium Light
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000SRC
    En İyi Avı:
    Sudak 59 cm - Turna 86 cm
    Merhaba arkadaşlar bugün balığa gittiğimde ne hikmetse her zaman av yaptığım yerden sıkıldım daha altalara gidiyim derken suda Mersedes marka bir araba buldum. Daha sonra polisi aradım geldiler baktılar sonra araştırdılar sahibini buldular onuda getirdiler. Anlattığıan göre arabayı farları açıp suya yaklaştırmışlar gece balık tutarken ve kendi kendine gitmiş suya uçmuş bu yalana ben inanmadım ama polisleri bilmiyorum . Ayrıca daha sonra su soğuk gibisinden şeyler söylediler 4 kişi gelmişlerdi çıkarmak istemediler arabayı 2 si girdi suya ama yok su karanlık goremiyoruz demirini dediler Polislerde biraz vurdum duymaz olunca kamyoncu da kızdı "Araba sana lazım değil mi ? " dedi ve ben gidiyorum dedi . Sonra bende arkadaşla ifade verdim polise yazdılar kağıta çıktık bizde .

Ama bana gelenler araç sahibiyle şüpheli geldi neden çıkarmıyorlar arabayı anlamadım . İnsan arabasını suda bırakıp gider mi evine yatar sonra bir daha hiç umursamaz ?

Sonuç olarak ben içinde insan olabileceğini düşünerek içimdeki insanı duygularla polise bildirdim kontrol edildi ama içinde hala bişey var mı bilmiyorum ve merak ediyorum .

İşte Mersedesin resimleri :

Araç suya kaymış olsa götü dışarıda kalır kafa üstü çakılır bu araba süratli uçmuş ki 2 metre kıyıdan ileride bagajı açık duruyor bence bilmem artık gerçek nasıldır .

2. udikisilik

udikisilik Cüneyt Arslan

En İyi Avı:
    Levrek
    Çok ilginç hocam ya. Kesin bir iş var bu işte. Mercedes değil şahin bile olsa adam suya düşen arabasını bırakıp gider mi! 2 soru var; o araba ne oldu da oraya düştü? Yani araba düşerken orada yanlış bir şey mi oluyordu? Diğeri de o arabada izlerini silmek istedikleri bir şey mi vardı? Yoksa hakikaten canı sıkılınca göle mercedes atacak kadar zengin ve doğa düşmanı birileri var mı :)

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Doğa dostları resif oluşturma gayesiyle de araba atarlar.:eek:

:D :p