Balık avlamak gittikçe bir tutku haline gelmeye başladı bende. Günün hikayeside kısaca şöyle gelişti. C.tesi günü, hep bir telefonla başlar diyeceğim bende artık. Arkadaş -takımlar,yemler hazır kap gel biraları balığa gidiyoz.dedi -Hadi gelde işin içinde çık şimdi. -Tamam ağabey yeri söyle hemen ordayım. Avlak yerimiz güzelbahçe ve yemler(madya) oltaya takıldı, denize bırakılıp sohbet e başladık... Kullandığım olta, pekte anlamam ya atmasını bile daha yeni öğrendim Bu işin inceliklerini arkadaştan dinler iken oltamın eğilmeye başladığı farkettim ve hızlı bir şekilde tasmalama ve sonuç Sanırım acemi şansı bu olsa gerek,yanımızda sabahtan beri atıpta balık yakamayanların bana ne kadar haset gözlerle baktıklarını size nasıl anlatsam bilemiyorum Nasıl bir zevktir,nasıl bir tutkudur anlıyamadım hala bunu
birde tatsaydın hımmmmm derdin balığı çekerken bu soruyu bende sormuştum kendime inşallah abim deniz çuprasının kilo su 60-70 ytl civarında sanırım,marketlerde öle ce baktığımız balığı mutfağımda görmek vay vay vay tşk ler rıfat 2.defa tebrik ettiğiniz için
Bu av Güzelbahçede nerde yapıldı acaba? Bir güzelbahçeli olarak fotoğrafta görünen tahtaların olduğu bir yer hatırlamıyorum da?? Bilmiyorsak öğrenelim değil mi?
Mehmet arkadaşım, dikkatin gerçekten de iyi bir avcı olduğunu gösteriyor.Biz güzelyalı sahilinden başladık avlanmaya geze geze inciraltı sahil evleri güzelbahçe dolaylarına kadar ilerledik.Resimlere gelince de bunların hepsini aynı anda da çekmedim farklı zamanlarda cep telimden çektim.
tşk ler Ozan,yeni sürkü mü? allah allah yeni sirküler mi çıktı? tşk ler sizede rasgelsin Ne demek Mehmet,herzaman rasgele sizlerede..