selam arkadaslar araniza yeni katilmis bulunmaktayim bende gurbetten sizlere gittigimiz avlardan elimden geldigince paylasacagim umarim begenirsiniz avcilik olunca ördeklerde gözden kacmiyor bir filcan kahvenin 40 yil hatiri olurmus güzel dostluklara dilegiyle gurbetten saygi selamlar
hepsi birbirinden güzel avlarinin devamini dilerim bu arada avci usta aksaraylimisin ? ve avusturyanin neresindensin ?
tek kelime ile hepsi birbirinden harika allah bizede böyle avlar yapmayı nasip etsin.. tebrikler gerçekten süper avlar mekan harika. öyle bi mekanda av olmasa bile görüntü yeter ördekler falan süper biyer ya.. rastgele..
hosbulduk ferhat kardesim benim icinde aranizda bulunmak bir onur yorumun icin tekkürler saygi selamlar
selam ramazan kardesim yorumun icin tskkrler insallah sizlerde daha güzel avlar nasip olur hem türkiyedeki ortamda bir baskadir saygi selamlar
selam hemso bende bregenzde baliga gidiyorum dornbirndenim hemso ben bu bodensee de yilan baligindan baskaq bir sey tutamiyorum hele su isin aslini senin gibi bi ustadan biraz ogrenemezmiyiz hemso slmlar
aleykümselam hemsom bregenzde ben hic atmadim ben hard ta tutuyorum orada pek cikmiyormus belki bu senene brengezi bende bir deneyecegim kismet olursa beraber atariz selamlar
vallahi insanın manzarayı görunce keşke bende oralarda olsam demekten kendını alamıyor dikkatınzıı ceken bırsey varmı bu resımlerde avlaklar doğa ne kadar korunmus durumda etrafı bıle tertemız birde kendı ulkemızdekı avlaklara gıdınce suyun kokusundan etraftakı çöplerden kokulardan pislikten ne av oluyor ne heves nede bereket sözu cok uzatmayım bey abi allah nasibini bol eylesin hepımızede boyle guzel yerlerde dogayla ıc ıce bulunma ımkanı versın inş.