selam arkadaslar ramazan in ilk gunu can sikintisindan olucakki aksam saatlerinde avlagimiza gittik nacizane bi kac balik tuttuk sizlerle paylasacagim oltalarinizin samandirasi her daim batik ciksin
Turnalar muhteşem ama yerde yatanları çözemedim. Sudağada, sazanada benzetemedim? Tebrik eder devamını dilerim...
tebrik ederim turnalar harika. yerdekiler barbeau zannedersem. türkiyedeki "biyikli" olarak bilinen balik
yorum yapan herkese cok tesekkurler malum ramazan iftar di davetti ekledigim konuya cevap yazamadim ozur dilerim yerde yatan baliklarin turkce ismini bilmiyorum ama ROY arkadasimizin dedigi gibi barbeau galiba biyikli balik sazan degil onlari hamur ve solucanla yakaladik turnalari ise sahte balik ile aldik genelde sudagida turnayida ayni sahteyle yakaladim firsatini bulur aklima gelirse sahteninde resmini ceker eklerim malum balik tutmaya baslayinca ayri bi hayata geciyoruz aklimiz basimizdan gidiyor helede kalabalik bi ortam olup kim daha iyi baligi cikaracak rekabeti olursa )