arkadaslar oncelikle herkese selam ve saygilarimi iletmek isterim.69 erzurum dogumluyum halen erzurumdayim yalniz 12 yildir suudi arabistan cidde sehrinde limanda calisiyorum.kizil deniz beni kendine asik etti mercan ve balik yonunden cok zengin zipkin olta kullaniyorum arada bir daliyoruz guzel balik aliyoruz ama nedense turkiyenin baligi daha lezzetli galiba buraya umreye gelen arkadasim olursa bir gunlukde olsa baliga gidebiliriz kizil denizi herkesin gormesini tavsiye ederim slmlar
Erol bey aramiza hos geldiniz Bende varsovadayim, aramizda gurbetten bir cok dostumuz var... Gurbetciler kiraathanemizede cay icmeye beliyoruz
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Mehmet'in de dediği gibi gurbetçi pek çok arkadaşlarımız var. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız her zaman. Keyifli paylaşımlar dilerim.
Aramıza hoşgeldiniz balık bakımından çok zengin bir yerdesiniz güzel resimli haberler bekliyoruz rastgele
Aramıza hoşgeldiniz. Bencede dibi cok çeşitli zenginliklerle dolu olan cok güzel bir denizin kıyısındasınız. Cok şanslısınız,. RAstgelsin
ARKADASLAR hepinize ilginizden dolayi cok tesekkur ederim insallah doslugumuz pekisir ve daimi olur ins .guzel hatiralarimizi paylasiriz tekrar saygilarimi sunarim saglikli guzel gunler sizlerin olsun slm erol