23 ekim pazar günü saat 14.00-17.00 arası,pekmez diye adlandırılan avlağımda 3 köstekli dip takımıma hiç bir vuruş olmamıştır.En son yaklaşık 1 ay önce,gittiğim avlağımda,tamamı geri salınmak üzere bol miktarda mırmır almış,araya kaynayan,tek tük izmarit ve isparilerde,mırmırlarla birlikte suya geri iade edilmişlerdi tarafımdan..O dönemde sağımda solumda zargana alan pek çok balıkseverinde dün itibariyle zargana denemeleri sonuçsuzdur.Ayrıca 50 gr.lık seğirtmenin yardımıyla,3 saat boyunca savurduğum 7,5 cm lik maria princess marka sahtemede hiçbir vuruş yada takip söz konusu olmamıştır.Yani Gürpınar şu sıralar çok verimsiz,gitmek isteyen balıkçı arkadaşlarımın bilgisine sunmak istedim.Belki poyraz dinerse,deneme yapmakta fayda olabilir.Saygılarımla.Rastgele..
cumartesi günüde bende denedim fakat kaya ve taşların bol olması sebebiyle fazlaca uğraşmadan herhangi bir sonuç alamadan ayrıldım gürpınardan. belki kumburgaz tarafı daha verimli olabilir. selamlar
Bende c.tesi günü gürpınar'dan akşamüstü istavrit, sonrasında lüfer denemesi yaptım. sonuç 1 tane istavrit... o da garibim lüfere yaprak yem olarak sunuldu, ama lüfer beğenmedi, gelmedi. Bu ara dediğiniz gibi maalesef gürpınar sıfır..
bende dün sabah suyunda avcılarla dip lüfer takımı ve sahte ile sıyortma yaptım ama nafile .tık yoktu.çevremdeki zarganacılar,dipçiler ve kefalciler bile boynu bükükleri oynuyorlardı
Güzelce de perşembe saat 19.00-21.30 arası yaptığım mırmır ve lüfer denemeleri malesef sonuç vermedi. Cumartesi Gürpınarda bende sonuç alamadım fakat cuma akşamı bazı kişiler çinekop almışlar. Denemeye devam.