merhaba arkadaslar balık malzemesı satan guvenılır alısverıs sıtelerı varmı acaba yabancı ulkelerden alıs verıs yaptıgınız fılan
Yurtdışından alışveriş yapmadım fakat yurtiçinden avmarketi adlı siteden bir kaç kez alışveriş yaptım ve memnun kaldım.
yurtdışından bende yapmadım ama yurtiçinde avmarketini tek geçerim,spotbalıkta beni hiç üzmedi ikisini tavsiye ederim..
lütfen detaylı arama yapmadan konu açmayın, gereksiz konu kirliliğinden öteye geçmiyor........ sorunuzun cevaplarını içeren linkler, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=33378 http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=33193
yutiçinden hiçbir siteyi önermem biçoğu ile problem yaşadım .yok abi istediğin modelin o rengi kalmamamış şu boyu kalmamış falan filan bir sürü sıkıntı.ben malzemeyi iyi bir balıkçıdan almanızı tavsiye ederim.en azından elinize alıp inceleyebilirsiniz.
İnternetten alışverişi neredeyse hobi edinmiş birisi olmama rağmen, tercihen balık malzemelerini av marketlerinden almanızı öneririm. Yurtdışı site olarak cabelası öneririm. saygılarımla Alpay
Bu konuda bende bir şeyler söylemek istiyorum,Herkesin görüşüne saygım sonsuz ama internetten alışverişi anlıyamıyorum,amatör balıkçılık zevk işidir,tutku işidir,ben makinayı elime almadan bir iki tur çevirmeden,içim ısınmadan almak istemem,kancanın keskinliğini tırnağın üstüne sürtmeden anlıyamam o kancayı veya misinayı elime aldığımda beynimde şimşekler çakmalı,yakalayacağım balıklar gözümün önüne gelmeli ve keyifli bir tebessümle alış verişi yapmalıyım,eğer satıcı da işi bilen biriyse yaptığın sohbetin tadı bir başka olur.Bu tutkuyu yaşayacaksan herişte olduğu gibi bunada zaman ayıracaksın.Yoksa balık tutamadığın zaman gidip balıkçıdan balık almak gibi bir şey diye düşünüyorum.Yoksa benmi yanlış düşünüyorum.
Bulgaristan göçmeniyim Bulgaristandan alışveriş yaptığım siteler var daha uygun oluyor Tr'de bulunmayan bazı malzemelerde mevcut. Tr'de isde mcavmarketi,erginbalıkçılık sağlamdır Samet'çim yabanav senin için bence çok uygun neden diuyecek olursan kapıda ödeme seçeneği mevcut.İğne,bıçak vs kesici aletler sipariş etmezsen rahatlıkla sana verirler malzemeleri.Hem uğraşmamış olursun bankalara gidip havale ile
Aslında en güzelini ifade buyurmuşsunuz da Nihat abicim, malzeme tedarik sıkıntsı çeken ben gibi kardeşlerimiz için de netten alış-veriş kaçınılmaz oluyor. Malzemecide kısıtlı ürün olunca, mecburiyetten bu yola yönelmek durumunda kalınıyor çoğu kere. "Harran'da Oxford vardı da biz okumadık mı?" .
Bende size katılıyorum her türlü balık avı için sayısız takımım var ve daha birtanesini netten almadım,illaki elime alıp evirip çevirecem yada orasını burasını kurcalıyacağım.Hem fiyatta pazarlık şansım oluyor,aldığım bütün ürünleri netle karşılaştırsak çok daha ucuza alıyorum hem de görüp inceleme şansım oluyor.Ama Nuri Ağabey e de katılmamak elde değil,herkes bizim kadar şanslı değil ve aradıklarını ikamet ettikleri yerde bulamayınca net kaçınılmaz oluyor...