Arkadaslar bir sorum olucak www.balikmarketim.com bu siteden alisveris yapaniniz oldumu guvenilir bir sitemi .. alisveris yapan varsa lutfen beni bilgilendirsin cok cazip fiyatlara kaliteli takimlar var .. ama guvenemiyorum ..
valla orayı bilmem reklam yapmak istemediğimden özel mesaj attım sana abi ben hep oradan alıyorum memnunum
Bu tip siteler kanuna dayandığı ve belirli prosedürleri olduğundan oldukça güvenilirdir. Sorun sitede değil internet ortamında kredi kartı bilgisi paylaşımında olmaktadır. Bu nedenle bu tip alışverişlerde genel ortamda paylaşılan pc ler yerine mümkün olduğunca belirli güvenilir bir bağlantı kullanarak özellikle virüs koruma programları olan pclerden alışveriş yapmakta fayda var sanıyorum
Sevgili kardeşim, Açık olarak neden atmadın, bizde faydalanırız, Balık malzemesi satan firmalara hepimizin ihtiyacı var, Balık malzemeleri ile ilgili bilgilerin bizler için reklam değil, olsa olsa bizlere faydalı olacak bilgilerdir diye düşünüyorum, acaba. sen bildir. bizlerde faydalanalım.
Bahsetmiş olduğunuz sitede tüm güvenlik sertifikalari bulunmaktadır. Yani kredi karti ile ödeme yapacaksanız eğer siteye hiçbir şekilde kart bilgileriniz iletilmemektedir. Bankalara ait sanal pos sistemeleri özel bir sifreleme ile direk sizden bankaya iletilmektedir. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz..
Arkadaslar ilginiz icin tesekkur ederim diger arkadaslarimada tavsiye ederim cok cazip fiyatlara kaliteli malzemeler var .