Bir sitede gördüm, paylaşayım dedim, 02:00 den itibaren dikkat , iyi akşamlar. http://vimeo.com/13073967
Adam shimano takım kullanıyor heralde , elindeki sopaya bak ya benmi yanlış görüyorum yoksa, balık ne kadar süratli yüzüyorsa , bir anda atlıyor yeme, heralde gözle takip yapamıyorlar ani bir saldırı oluyor yeme.
çok beğendim yalın ellerine sağlık küfürleri duydunuzmu .adamlar hem avlanıyor hemde söğüp sayıyorlar.
Marka takım kullanmak tamam güzel shimano vs. usta balık olsun yeter gerisi boş çok beğendim paylaşımın için teşekkürler,aramızda ingilizce bilen küçük üyelerimiz varsa balıkçıların arasında geçen konuşmalara karşı şimdiden kulaklarını tıkasınlar
adamın takımı özel misinası,iğnesi kamışı ve sonuç ortada ,biz marka ve modellere o kadar takılmışız ki balığı sanki onlar tutuyor diye.bu video MARKA MODEL VB. bir anlamı olmadığı ortada.bizlerde ... marka alma... nın ... modeli çok iyi diye avutuyoruz kendimizi bunun ne kadar boş olduğunu video anlatıyor
Tek kelimeyle nefis bir video. Teşekkürler. Gökhan bey balığın bol olduğu bölgelerde abilerimiz hala el oltasıyla tutuyor baba-baba balıkları fakat bizim bölgemizdeki balık kıtlığı yüzünden en az yorulacağımız aletleri seçiyoruz . Selamlar,