Güzel Bir Organizasyon?

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında levrekci_burak tarafından paylaşıldı.

1. levrekci_burak

levrekci_burak

Favori Kamış:
    olta zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 5,5 kg
    uzun zamandan beri bu güzel siteye üyeyim elimden geldiği kadar konulara eşlik etmeye çalışıyorum ama nedense hiç kısmet olmadı birileriyle tanışıp güzel bir org. eşlik etmek, kıyıdan yada tekne ile yapılabilecek bir org. olursa çok sevinirim hem tanışmış oluruz hemde önümüzdeki güzel bahar havalarının tadını çıkarırız diye düşünüyorum sitedeki büyüklerimin ve arkadaşlarımın olabilecek bir org. için ilgilerine şimdiden teşekkür ederim ........

2. balikci

balikci

Sevgili Burak merhaba,

Organizasyonlarımız olacak tabiki ama sende takdir edersin ki, havalar çok soğuk, bugün sabah izmirde kar yağıyordu. Hal böyle olunca toplu bir şekilde dışarıda etkinlik gerçekleştirmek zorlaşıyor, ben ilk baharı bekleyelim diyorum bu konuda.

Selamlar.

3. levrekci_burak

levrekci_burak

Favori Kamış:
    olta zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 5,5 kg
    hafta sonuna kadar havalar sanırım 20 dereceye yaklaşıyor bayadır balığa gidemiyorum sanırım bir çok kişide benimle aynı durumda böyle bir havadada tabiki balığa gitmek biraz çılgınlık olur:) hava tahminlerine göre büyüklerimizin eşliğinde bence iyi zaman geçirebiliriz balık bahane olsada olur ,maksat oltalar tuzlu suyu görsün ...... rastgele.....

4. merto3579

merto3579 MERT

Favori Kamış:
    BLAZER 3 MT RYOBI ECUSIMA 6000 VI
    En İyi Avı:
    ÇUPRA 500 GR
    valla ben 1 ay önce kendime uzun araştırmalar sonucu yeni takım aldım 3 haftadır havalardan dolayı pazarları kamışa bakıp duruyorum vardır bir hayır diyorum yakında balkondan sarkan bir olta görürseniz bilinki benim

5. merto3579

merto3579 MERT

Favori Kamış:
    BLAZER 3 MT RYOBI ECUSIMA 6000 VI
    En İyi Avı:
    ÇUPRA 500 GR
    ha bu arada bir organizasyon olursa seve seve katılmak ve burda paylaşım yaptığımız sayın büyüklerimiz ve sevgili kardeşlerimizle yüz yüze tanışıp kaynaşmak isterim

6. saitcan

saitcan İSMAİL

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    850 gr mercan 700 gr çupra .
    burak kardeşim sana katılmamak mümkün degil eyer hafta sonu musait olursan ufak bir organizasyon yapalım şimdiden 4 kişi olduk gibi,tel nümaramı yazayım balığa gidicek sitedeki tüm arkadaşlarımla gelirim.0542 606 45 27

Son düzenleme: 18 Şubat 2008
  7. cankus35

cankus35 ali uçar

Favori Kamış:
    2.70 kamıs 30 mısına mustand 3 igne
    En İyi Avı:
    cipura 300gr müren 2kg
    merhaba arkadaslar izmir camdibindeyim ben balığa gidecek arkadaslar varsa msnde ortak bir görüşme yaparak istenilen yere kıyıdan gideriz :d:D

8. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Arkadaşlar 02.03.2008 pazar günü hazırlanın bakalım. Havalar elverişli olur ise sizlerle birlikde bende tekneden balık avı zevkini sezon öncesi yaşamak isterim.
    Eğer olumlu düşünür iseniz organizenin kulvarlarını "Konu Başlığı" altında sizleri bildiririm.
    Saygılar,

9. fishbone

fishbone yücel

Favori Kamış:
    Kamış olta,bi kaç kasnak,
    En İyi Avı:
    Ildırı'da Turna 50 cm. yaklaşık.
    Muharrem Bey; selamlar tekneyle yapılacak bi organizasyona olumlu bakmamak mümkün değil tabiki....Detayları Belirtirseniz çok sevinirim..Kolay gelsin iyi günler.

10. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    pazar hava kötü veriyor...O gün yapılmaz organizasyon.