Kamış, Captail 1500 camelon Makine, Savage 45 Misina, Angel kiss 0.35mm Yem, Boru kurdu Takım 3 iğneli stoperli şamandıralı Büyük eşkina vurmuyor diye ara verdiğim avıma dün yeniden gittim. 1-2 iskorpit ten başka bişey vurmamış. kalkmaya yakın sağlam bir vuruştan sonra oltaya sarıldım. oltayı elime alır almaz çok büyük balık dedim gene eski eşkina avında 2 farklı zamanda 4 tane iri kefal yakaladığımıştım gene büyük bir kefal yakaladım dedim. neyse yavaş yavaş çekerek karaya getirdir kepçelerken ne göreyim eşkina ama 2 tane Yani resimde görülen 2 yakışıklı tek seferde yakalanmıştır Uploaded with ImageShack.us
İbrahim tebrikler , bu iki eşkinanın aynı anda yakalanması, eşkinaların çift olarak dolaştıklarına dair tezimizi doğrular nitelikte.
hemsehrim tebrikler. paylasımını görememşstim kusura bakma..bazı arkadaslar bır kac gundur guzel eşkina aldıklarını belırtıyorlardı. gecen yıl ıkı kez gıttım. bır kac adet yakaladım .yalnızı avı benı cezbetmedi. turnadan başka balık tanımam . bazı dostların dedıgı gıbı suruyu yakaladıgın an muthiş. raporlarında bereket dilerim.