Merhaba arkadaşlar Ben Ankara'dan Barbaros.İzmir Ege Üniversitesine memur olarak atandım 28 Şubat'ta görevime başlayacağım. Bundan böyle av bölgem İzmir ve Balıkesir olacak.Şu an çok heyecanlıyım. Bana küçük bir köy zevkini verebilen tek büyükşehir olan eşsiz İzmir'imizde yaşayacak olmanın verdiği heyecanla bu satırları yazdım. Bütün balıkavı.net üyelerine amatör balıkçılık ruhunu sürekli yaşamaları dileğimle en içten sevgi ve saygılarımı sunarım Rastgele
hayırlısı olsun... güzel izmirimize hoşgeldin... izmir de güzeldir bornova da güzeldir ege üniversitesi de güzeldir... oldukça şanslınız diyebilirm.. şehirde yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa buralardayım, yardımcı olmaya çalışırım..
''Bana küçük bir köy zevkini verebilen tek büyük şehir '' diye yazmışsınız !!! Ben İzmir'liyim ve bunu anlıyamadım , yani İzmir köy mü ? demek istediniz ? Hoşgeldiniz !.
Yo hayır Alp bey. İzmir elbette ki Büyük ve çok güzel ulaşımı rahat bir şehir. Denizi ve insanının güzelliği bakımından kendimi samimi insanların içinde hissettiğim için içinden nehir geçen küçük bir belde zevki veriyor.Yani insanı rahatlatan bir şehir İzmir'imiz.Daha önceden İzmir'de Güzelbahçe'de bulundum. Temiz havası ile tüm doğası ile hem çalışılacak hem de dinlenilebilecek bir şehir insana yorgunluğunu hissettirmiyor. Yani öyle demek istemedim Rastgele
İzmir"e hoş geldiniz. Size bereketli avlar diliyorum. Ayrıca hakkınız var. İzmir son yıllarda Belediyemizin üstün gayretleriyle köyden de beter bir yer oldu. Özellikle İnönü Caddesi ve Mithat Paşa yakınlarında oturanlar için. Köyümüzden memnun kalmanız dileğiyle..
Estağfirullah Ben İzmir şehri için köy kelimesi kullanmadım .İzmir'in insana küçük bir beldenin verdiği rahatlığı hissettirdiğini söylemek istedim.Hem büyükşehir hem de rahat demek istedim. İyi geceler
Hayırlı olsun ve sizin adınıza çok sevindim gerçekten. Lakin kıskanmadım da değil bide ben atanabilsem
ankaradan sonra izmir size cennet gibi gelir. yani bu sadece beni bağlar ama tek yaşayamayacagım şehirlerden biri gibi geliyor ankara bana. yani biraz soguk devlet dairesi gibi bir şehirmiş gibi gelir.izmire bir kaç kez gittim ama kıpır kıpır ve sürekli bende tatil tadı bırakan bir şehir gibi gelmiştir.