Güzel karakulaklar...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ozican tarafından paylaşıldı.

1. ozican

ozican Osman

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    2 kilo levrek
    Not: Deniz hocam, yoğunluğu sebebiyle rapor açamayıp, mail yoluyla ulaştırdığı avını, sizlere sunuyorum. raporun editörlüğünü bana aittir( imla hataları, noktalamalar falan hak getire:)

herkese merhabalar.hafta içi ben, hasan ve osman abinin tek düşündüğü şey cumartesi yada pazar günü havanın istediğimiz gibi hareketli olmasıydı.cumartesi olmadı ama pazar istediğimiz havayı yakaladık sayılırdı.evin nabzını,eşlerin gönüllerini,çocuklarında neşelerini yapınca ekibi 13.30 gibi topladık.ama hasan dostumuz sanırım bizim evdeki yaptığımız çalışmaları yapamadı ki bize eşlik edemedi. oysa ki aramızdaki en istekli olan oydu. osman abi ve ben oscar balıktan aldığımız canavar gibi boru kurtlarını ve kargı midyeleri görünce tamam dedik yem iyi, hava iyi,keyifler iyi(evden izinleri kopardık, sorunsuz uzun soluklu av için ahh hasan abi ahh ben biraz hastayım dese de inanmadık tabi)herşey tamam. avlak yerimize giderken namı diğer karakulak osman abimle arabada değerlendirmeleri yaptık, kurşun, iğne, rüzgar derken avlak yerine gelmiş ratlarımızı suyla buluşturmuştuk bile. ilk vuruş osman abi ye: poşet çekti ama altında el kadar karakulak! güzel bir operasyondan sonra boğazındaki iğneden kurtardık ve osman abinin elleri arasında denize kavuştu.ikinci vuruşta osman abiye, üçüncü vuruşta, dördüncü vuruşta ama hepsi el kadar karakulaktı.hepsi hassas bir şekilde iğneden çıkarılıp denizle buluştu.hava çok soğuktu ısınmak için çalı çırpı toplamak için civarı dolaştık, bulduğumuz birkaç odunu taşırken o esnada benim oltam bir aşağı bir yukarı inip kalktı, koşarak sarıldım ve 55 cm. boyundaki karakulağı korka korka (ratın üst yüzüğü arabaya yerleştirirken kırılmıştı) acaba kaçar mı endişesiyle çekmeye başladım, keyifli bağrışmaların ardından balığı aldık.ikinci vuruş ta 1 saat sonra geldi 900 gr ,üçüncü balığı da ateşin yanında otururken oltam yine deli gibi sallandı.tamam dedim yine 2kg lık ama az bir yanılma ile 1,5 kg civarı gelen karakulağı osman abininde usta kepçeleme işiyle sahile aldık. kısa bir sevinçten sonra avı sonlandırmaya karar verdik. kalan yemleri de denize fırlattık. osman abi şansızdı ama bıraktığı o güzel karakulaklar bir daha ki sefere kiloluk olarak ona geri gelecektir.herkese bilinçli,güzel ve 'yeterli artık' dedirten avlar yakalamak nasip olsun.:)

kullanılan malzemeler:
    surfcastıng takımlar
    2-3 iğneli dip takımı
    100gr kurşun.
    yem : boru kurdu ve kargı midye

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrik ederim, resim boyutu da harika, hep böyle minyatür resim yüklemek istemişimdir. :D:D:D Hangi siteden yüklemeyi başardınız? hihi

Şaka bi yana güzel hikayeleme ama zor okudum. :D

Deniz hocam, dediğiniz kişi, (lagos) Hüseyin mi merak ettim?

3. ozican

ozican Osman

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    2 kilo levrek
    Teşekkürler Volkan, imageshack'tan yükledim de bir türlü büyütemedim, deniz hoca: "denizbulut"

4. miller01

miller01 ali ihsan

Favori Kamış:
    OKUMA V SYSTEM 240cm DAIWA REGAL TELESPIN 15-60GR 2.75M
    Favori Makine:
    SPRO Passion 720 Ryobi Ecusima 4000 VI,Okuma Trio 55 Red Core
    En İyi Avı:
    SIRA ONDA...
    Tebrikler çok güzel bir av günü ve anlatımı.Darısı bizim başımıza :) :)

5. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    güzel bir anlatım ve güzel bir av olmuş. geri salınan her balığınız kiloluk olarak geri gelmesini temenni ederim. İzin işi önemli tabi :)

6. JOHNY GUITAR

JOHNY GUITAR Deniz Erdeniz

tebrikler,
    bereketli avlarınızın devamını dilerim,

7. Dubara33

Dubara33 Mustafa

Tebrikler güel karakulaklar. Yemli avda avlanabilecek 3-4 balıktan biri benim gözümde.

8. exploiter

exploiter Erkan

küçük resimdeki büyük balıklara tebrikler..