herkese iyi akşamlar bi kaç haftadır arkadaşlarımla çıkmak isteyip çıkamadığım tekne avı için en iyisi forumda ki balık avı sever arkadaşlarla abilerle çıkmak diye düşündüm güzelbahçede bir tekne var hemen ayarlıyabilceğim 7-8 metre wcli mutfaklı falan 10 saat süreli 100 lira ücreti eğer bu şekilde tekneden balık avlamak ve tanışmak isteyenler varsa cevaplarınızı bekliyorum...
arkadaşım bole avlarda tekneye vereceğin fıat tutacağın balığa değmelı bence örneğin istavrit gıbı basıt avlara değmez gercı fıat gayet iii hayırlısı olsun rast gele
Eğer böyle bir hesap yapsa idik, yakaladığımız balık , malzemelere verdiğimiz para yanında çok küçük kalırdı.Önemli olan balıktan aldığımız zevk.Kesinlikle balık konusunda fayda maliyete girilmemeli.
Başka bir forumun yöneticisi her hafta sonu tekne organizasyonu yapıyor ben bir kere gittim . Kalabalık olası dışında herşey güzel fiyatıda dediğiniz rakamlardan çok daha düşük.
Emre arkadaşım merhaba, gün saat uyduğu sürece ben katılabilirim. Fakat temmuz sonuna kadar pazar çalışıyorum. Sadece Cumaları izinliyim.
bazı arkadaşlar balık için harcanan paraya değinmiş ben mallaca Halil Barış Şengül abime katılıyrum bu iş bir zevk , tutku paranın pulun hesabı olmamalın , ben sırf ınsanların kaprislerini çekmemek için araç almak zorunda kaldım üstelik dugun borcu içinde olmama ragmen aldım aracı.
olay tabii ki zevk almak para,zaman v.s o kadar dokunmuyo denizde oldukdan sonra çoğumuzun verdiği yem parası bile zaman geldiğinde bi kaç kilo balık almaya yetebilir, diğer konudaysa eğer ki cidden katılmak isteyenler varsa günü ve fiyatı tekrar konuşabiliriz bu dediğim tekne 5 kişilik ve adam başı 20 liraya geliyor ama başka arkadaşlarım derse ki bu fiyat yüksek daha iyisi oldukdan sonra hiç gocunmam yeri zamanı söylesin yeterli dediğim gibi maksat denizde olmak ve zevk almak...
abicim tekne bu fotoda ki uygun görürsen neden olmasın [img=http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_448710675.jpg
burda konuda geçen tekne http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=31638&highlight=g%FCzelbah%E7e
arkadaşlar tabii ki harcadığımız para yakaladığımız balıkla kıyaslanmaz ben karşıyakadan kalkıp iskele, çandarlı dikili yaptığımda benzin parası yem vs... karşılamaz tabii ki güzel organizasyonlar yapılabilir çok kalabalık olmamak koşuluyla kalabalık olanlarda tanışma kaynaşma adına güzel oluyor benim çok güzel mercan, mevsiminde görede çipura yerlerim var birkere arkadaşları kıramayıp 15 kişilik gruba ısrar sonucu katıldım izmarit gopez erkek mercan sonra saat 11 olmuş benim yerime götürdüm yarım saatte bir iri balık gelince yakalayamayanlar rahatsız olup ya hiç olmazsa öbür tarafta izmarit gopez yakalıyorduk demezlermi benim bittiğim an o andır...... çok balık değil kaliteli balık olsun
murat abi merhaba ben de arıyordum istanbul da böyle ortak çıkabileceğimiz bir tekneyle..ben şahsen nerden kiralanır nereye gidilir bilmiyorum ama eğer ayarlanırsa herşeye ortak olurum maksat kıyıdan insan kalabalığından uzak birkaç kişi ile muhabbet ederek balık avlamak.bu organizasyonu yapalım abi ne dersin bir iki kişi daha gelmek ister bence..