Yer:Güzelbahçe kıyı şeridi, Takım:4 köstekli dip takımı. Köstek boyları 20 cm (0,28 fc misina, 7 no mustad 1523d iğne ) Yem:boru kurdu, sülünez Zaman:31 Mayıs 2010 22:00 - ~01:00 Yakalanan balıklar:Çupra, lidaki, mırmır, eşek ısparozu, ıparoz Sezonun ilk mırmırını aldım nihayet... Evimin karşısında semaverde demlenmiş çay keyfiyle güzel bir avdı. Bol aksiyonlu, zillerin şıngır şıngır çaldığı bir geceydi... 2 takım kullandım. balıklar yaklaşık 50-60 m civarından alındı. Gece avı olduğu için çoğunlukla iğneler mideden çıkarıldı malesef. Çok uğraştırdı... Herkese rastgelsin...
E o zaman resimleri görünce tebrik edelim Yalnız 3 köstekten fazla kullanmasan daha iyi olacak.Ben mırmır avında 2 köstekten fazla kullanmıyorum.
önce ben yazacaktım...benden önce yazmışlar...kardeşim kutlarım...afiyet olsun...bu arada izninle bir şey sormak istiyorum...acaba güzelbahçe sahil şeridinde levrek durumu nasıl...eğer varsa ne tarz av yapılıyor...bilgi verirsen çok mutlu olurum...
Levrek var ama oldukça küçükler. dip oltaları çekilirken kıyıya kadar takipler oluyor... bir de gece zarganalar sokak lambalarının altında sıçrarlar geceleri...
Tebrikler,bayağı çeşit olmuş,balıklar harika görünüyor.Bence biraz daha büyük iğne kullansanız daha iyi olur.7 numara iğne bu balıklar için biraz küçük değilmi? Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
çok haklısınız. elimde bu iğne kaldığı için mecburen takımları da bu iğneden hazırladım. bol zil sesli gecede bu kadar balık almamın sebebi de malesef budur... hatta çupra ilk iğneyi yutmuş farketmemiş bile 2. iğnedeki yemi de yemek için hamle yaptığı anda tasmalamışım büyük ihtimalle... 2 iğneyle tuttuğum ilk balığım bu oldu 2 iğne de mideden çıkarıldı...
halil bey 2 köstek kullanmaktan bahsediyorsunuz, sebebi nedir? mırmır avında 2 köstek daha mı avcı oluyor? (söylediğini gibi 25 cm lik köstekli takımlar hazırladım ilk fırsatta deneyeceğim) biraz açıklar mısınz?
Tebrikler avınız gerçekten verimli olmuş. Merak ettiğim kullandığınız FC misinanın markası nedir? Ayrıca düğüm tutma performansı nasıl?
fc misinam ghost marka. çabuk yıpransa da 2-3 avda bir takımı kullanabilmekteyim... srtünmeden kaynaklanan yıpranmalar sebebiyle sıkça değiştirmek gerekebiliyor.