GÜZELYALI BALIKSIZ RAPOR

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bulut1383 tarafından paylaşıldı.

1. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    pazartesi bursaya gittim iş ler bitti çarşam bana kaldı sabah 7 gibi güzelyalı ido nun sağında kayalıkların üstünden 1 saat kaşıkla at çek yaptım sonuç sıfır sonra bir kaç kişi idonun yanından olta atıyorlardı bir bakayım dedim istavrit ve kefal alıyorlar yemli mır mıra atayim dedim daha önceden aldığım şoklanmış sülünezle kumluk zemin birde. istavrite attım diğer oltayla ama istavritte cevap yok saat 10 gibi baktım dipte 2 kiloluk mırmırlar aha dedim beklediğim fırsat usulca mırmırın yanına indirdim takımı ama sülünezlere bakmıyorlar 2 saat uğraştım dönüp bakmıyorlar bir türlü anlamadım hatta bir ara midye taktım ama gene cevap yok sonra anladım bunlar benimle dalga geçiyor sonra pılımı pırtımı topladım gidiyorum zaman kısıtlı olduğu için akşam dönecem hemen parkın karşısında balıkçı vardı baktım malzemede var sordum boru kurdu varmı diye varmış hoppala(daha önce forumdan sordum boru kurdunu nerden bulabilirim diye muhacir pazarında dediler ordada sülünez vardı boru kurdu yoktu)ne yapcaz zaman maalesef doldu birdaki sefere kısmet değilmiş güzel yalıya gideceklerin dikkati orad boru kurdu bulabilirsiniz ama o mırmır ları alamamak çok kötü bir durum hemde gözünüzün önünde

2. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    İlyas,boru kurdu da olsa o kiloluk mırmırlar gelmezdi oltana,ancak gece tutulur iri mırmırlar orada.Sende hata yok,onların hayaliyle çok sabahlayan var oralarda.

3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Degisiklik olmus Ilyas. Deniz havasi iyidir :)

4. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    denizden çok orman havası aldım bursanın ormanları 10 numara

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    peki çare nedir ne yapmalıyız bana oradan mırmır ala bilirsin demişlerdi forumdan cyrr

6. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    İlyas Bursa`ya hoş geldin. Çıplak gözle görüp alamamak kötüdür :) Fatih Abininde dediği gibi gece avında daha başarılı olursun

7. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    benim gece vaktim yok

8. Deep83

Deep83 Salih

Favori Kamış:
    Dam , AlbaStar , Fladen , Remıxon
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Çupra 2 kg
    Güzelyalıdaki o vatandaştaki boru kurtları bir halta yaramaz kaç sefer aldıysak berbat durumda çıktılar Mudanyanın içindeki balıkçılardan kurt ve solucan almanı tavsiye ederim çok daha iyi durumdalar . Mırmır Mudanyada akşam 19:00 dan sonra av vermeye başlıyor. Gerisi elindeki yeme ve kısmetine kalıyor.

9. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    yemin taze olacak.makas ile kestinmi kan akacakhihi

öyle büyük balık varsa,takımı yere yatıracaksın...

gezer kurşun,kurşun yuvarlak olmuyacak..yassı olacak..kuma yatacak..dalga alıp götüremiyecek....önüne fırdöndü 1.5mt ince misina tek iğne.seçilmiş marka kullan..yemi iyi takarsan avın senin olma ihtimali varhihi

takımı hedefe ulaştırdınmı...makinayı kapatma..kamışın ucu yatsın suya doğru..o şekil bırak çekil kenara..gözün makinadaki misinada olsun..misina suya doğru akmıya başladımı balık tarafından..acele etme.. boşalsın biraz..sonra makinayı kapatırsın...sert bir tasma vurursun:hungry:

10. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    kadir abi tarifide verde tam olsun