ölenede yazık ama yaptığı yanlış biz yaptığı işi eleştirelim sonuç olarak o bir insan insanlar hata yapabilir
arkadaşlar sonuçta şahıs ölmüş, bu olaya gülünürmü,böyle başlık atılırmı. neden gülelim gülünecek ne var bunda .
Ölene glermisin ağlarmısın dememiş konuyu açan. Yapılan uygulamaya demiş güler misin ağlarmısın diye.
uygulamanında gülünecek bir yanı yok. sizce gülünç mü.elektrikle balık avlamak. ben ne dediğimi biliyorum.başlığı yanlışda yorumlamadım.
bakın böyle bir konuda sessiz kalmasaydım bir çok kişi bunun altına bir takım yazılar yazabilirdi. sizde işin içinden çıkamayınca sinirli hallere girdiniz . anlamsız ve gereksiz bir başlık. tekrar söylüyorum ölümlü bir kaza üzerinden yapıldığı için tepki verdim.bunu yazdıysanız eleştirler sizi sinirlendirmeyecek. ölmüş insana ne kadar insan denebilir diye bir yorum var onu da cevaplayın. çanak tutuyor bu başlık çanak. bu knuya ben isim koyacak değilim.yönetim özgürdür.sizde öyle. açtığınız konuyu iyi irdeleyin lütfen.
istisnasız her ölenin ardından iyi konuşmaktansa aka ak, karaya kara demeyi tercih ederim. yaptığı iş yanlış. allah rahmet eylesin yine de, insan sonuçta en nihayetinde.
Kendisi bedelini çok ağır ödemiş, Peki ya arkasında kalanlara ne demeli. Geçen yıllarda iş seyahatimde arabama aldığım yaşlı amca ve torunu sırf bu yüzden perişan olmuşlardı. Adam aynı şekilde ölmüş, çocukları yetim ve ortada kalmışlar geçim savaşı veriyorlarmış. Bir işi yaparken iyi karar vermek lazım,Allah rahmet eylesin.
Jeneratörü alıp göletin kenarına gidip o jeneratörü çalıştırmayı becerip iki farklı kutupta oluşan elektrik akımı ile göletin iletkenliğini kullanarak balıkları şoka sokarak avlanmayı düşünebiliyorsa bu insanın aklı emin olun çalışıyordur, yani akli dengesi yerinde.. Sizler yoldan geçen kediye, köpeğe yada güvercine evinizin prizindeki 220 V AC akımı vermeyi düşünüyor musunuz? Şahsi fikrim bu memlekette haklıya haklı, haksıza da haksız denmediği sürece bir şeylerin düzelmeyeceği. Ölüm bu davranışın cezası olmalımı? kesinlikle hayır, ancak su testisi su yolunda kırılmış. Allah rahmet eylesin...
1-Emin olun ki eleştiri kaldırabilecek yapıda bir insanım... 2-Ben o konuyu açarken ölen bir insanla dalge geçmek maksadıyla yazmadım... 3-evet doğrudur sinirlendim... Ama sinirli hale gelmemin sebebi her konuda sizin gibi bir kişinin çıkıp gerek limitler konusunda gerekse buna benzer başka konularda yapıcı değilde yıkıcı eleştiriler göndermesi... ( Yani kısaca kimsenin kimseye hoşgörüsünün kalmamış olması) NEYSE GEREK YOK TARTIŞMAYA