Değerli site üyeleri. Bu yılki hac kafilesinin içinde kısmetse ben ve eşim de olacağız. Rabbim lutfeyledi ve manevi atmosferi son derece yüksek olan kutsal yolculuğa beni ve eşimi de davet etti. Bu itibarla şunları söylemek istiyorum. Zaman zaman bazı site üyeleri ile uzlaşamadığımız konularda tartıştığımız olmuştur. İhtimal ki bu tartışmalar sırasında benim cahilliğimden kaynaklanmış olarak bir takım kırıcı ifadelerde de bulunmuş olabilirim. Yine kendi iç dünyamdan kaynaklanan bazı hallerden ve duygusal yoğunluğumun fazla olduğu bazı dönemlerden dolayı mantığımın ve makul sınırların dışında bir takım konular açmış ve hiç gereği yokken lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermişliğim oldu. Örneğin son açmış olduğum “tekne avları” konusu bu bağlamda en bariz örneği teşkil etmektedir. Bu tip konularda değerli site üyelerinin tepkisini çektiğimin ve belki de kalplerinin incinmesine sebep olduğumun farkındayım. Şimdi işin özüne gelirsek, bu tip kırıcı davranışlarımdan dolayı tüm site üyelerinden özür diliyor ve Hac yolculuğum öncesinde haklarını helal etmelerini talep ediyorum. İhtimal ki bir daha burada olmayacağım. Bu nedenle sizden ricam beni bağışlamanız ve haklarınızı helal etmeniz. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Hepiniz Allah' a emanet olunuz.
kemal bey bu kutlu yolculukta dualarım sizinle olacaktır...varsa hakkım helal olsun...yüce rabbim yolculuğunuz boyunca ve sonrasında sizi tüm kötülüklerden korusun...hayırlı uğurlu olsun allah kabul etsin...
Kemal kardeş. Yolun açık olsun. Bizden yana hak var ise helal olsun. Orada yapacağın dualarında bizleri de unutma.
kardeşlerim. Allah razı olsun. inşallah dualarımda sizleri de untmamaya çalışacağım. Rabbim utandırmasın.
nemutlu size kardeşim bu genç yaşta o mübarek topraklara gideceksiniz.ALLAH kabul etsin varsa hakkım helal olsun.bizlerede dua buyurun ve selam söyleyin.selametle gidin inşallah....
Allah kabul etsin, inşallah sizin gibi genç yaşta bizlere de nasip olur kutsal topraklara gidip vazifemizi yerine getirmek. Hakkımız varsa helal olsun abicim.
slm kemal abicim şimdiden allah kabul etsin darısı bizlere inşallah sende hakkını helal et bizdende helal olsun abicim hayırlı yolculuklar inşallah bizlerede dua et inşallah
Bir hakkımız varsa helal olsun, sen de hakkını helal et. Ne mutlu ki Allah-u Teala sizleri beytine davet ediyor, seçilmiş insanlar olarak Habib'inin huzuruna varmayı, O'na o kadar yakından Esselamu Aleyke ya Rasulallah..........Esselamu aleyke ya hatemennebiyyiyn demeye gönderiyor. Kabeyi ilk gördüğünüz anda yapılan dua kabul edilirmiş, şimdiden düşünüp talim etseniz, beş vakit namazda müslüman kardeşlerinize dua ediyorsunuz ama orada da Rabb'imin lutfuyla hatırlayıp Arafatta, tavafta, aklınıza geldiği anda bizler için de dua etseniz, gidemeyenlerin de gitmesini, gidenlerin tekrar gidebilmesini Cenab-ı Allah'tan dileseniz, kendiniz için de bizler için de ne büyük iyilikler yapmış olursunuz. Rabb'im, iyiliklerinizi artırsın, yolunuz açık olsun, selametle gidin, makbul bir hac ile bütün günahlardan arınmış, affedilmiş olarak dönün. Allah'a emanet olun. Selam ve sevgiler.
Sevgili Kemal kardeşim allah kabul etsin darısı bizllerin başına... Herhangi bir hakkımız varsa helal olsun.... Allah'a emanet olun......
değerli abilerim ve kardeşlerim. hepinizden Allah razı olsun. hayır dualarınız için can-ı gönülden amin diyorum. selamları ve dua taleplerini rabbimin izniyle kalbimin en değerli köşelerine kaydediyor ve rabbime unutturmaması için yalvarıyorum. inşallah selam emanetlerinizi yerine hakkıyla ulaştırır ve siz değerli dostlarım için en kalbi duaları yapmaya çalışırım. kırık dökük ifadelerle olur belki ama gönülden olur inşallah. selam ve dua ile...
sevgili kardeşim güle güle gidin allahüteala haccınızı kabul eylesin ne mutlu sizin gibi genç yaşta gönülden isteyipte şeytan kandırmadan gitme kararı verebilene çok büyük irade mubarek olsun allah bu geçim darlığında inşaallah bizlerede nasip eder sağlıcakla
Allah mübarek etsin.Ne güzel bu genç yaşınızda kutsal topraklarda olmak.Bizden de selam götürün bol bol.Hayırlı yolculuklar.
bi'iznillah emanetlerinizi emanet sahibine ulaştırma azmindeyim. Rabbim utandırmasın, unutturmasın. Hepinizden Allah razı osun.
Allah kabul etsin. Keşke insanlar, Arabistana giderken değil de, her yaşta ve her ortamda karşısındakinin haklarına ve hukuklarına saygılı davransa. Kimse kimseyi kırmasa.