S.a Herkese rastgele arkadaşlar.. Surf kamış konusunda hakikaten hafif olucak şekilde öneri verebilicek üstatlarım olursa sevinirim. Genelde 450g üzeride baktıklarım haliyle makinada geldiği zaman dahada ağırlışıyor kamış. Bu yüzden ciddi anlamda hafif ama atarı kuvvetli marka tavsiyesi olucak arkadaşlarımız olursa sevinirim.
atarı ne kdar kuvvetli olsun mesela? spider surfer veya surf mill çok hafif ve sağlamdır.. 185 gr kurşunu abanarak, 200 gr kurşunu çok fazla abanmadan rahatlıkla atıyorum lineaeffe surf mill ile..
Lİneaeffe Spider surf veya Surfmill cidden hem fiyatı hemde performansı uygun öneriler, Berkan abide maksimum atar değerlerini ve şartlarını belirtmiş.. Eğer kesenin ağzını açarım derseniz İtalcana kamışlarada göz atabilirsiniz
Tüm cevaplar için teşekkür ederim gercekten.. Lİneaeffe Spider surf ve Surfmill modellerini takibe alıcam hemen.. Peki bu türleri uygun alabiliceğim site isimleri varmı.? Çoğu sitelerde farklı farklı fiyatlar veriyor.. Ayrıca boyum 1.76 kamış boyu olarak bana ne boy önerirsiniz.?
Lineaeffe'nin spider surf ve surfmill modelleri 4.20 mt olarak geçer, ancak gerçek uzunluğu 4.10 mt (üretimleri böyle), bence bu boy yeterli olur... Ayrıca bu kamışları en uygun Üsküdar Cengiz balıkçılıktan alabilirsiniz ancak kendilerinin internet üzerinden satışları yok.. Dilerseniz bir arayın belki havale ile adresinize kargo ile gönderirler veya dükkana gidip yüzyüze görüşerek alabilirsiniz, belki başka kamış tercih edersiniz, bu tarz ürünleri yerinde görerek dokunarak test ederek almak daha iyi olur :thumb:
Sedat merhaba, 1,76 boyun varsa, rahat rahat 4,20-5,00 kamış kullanabilirsin. Surf atışlarda önemli olan atış tekniğin ve dengedir. Sana tavsiyem bir siteden değil, kamışı gidip görerek alman. Aksiyon kiminde yumuşak, kiminde serttir. Bu yüzden kamışı görerek almak her zaman önemli bir durum. Ayrıca aynı fiyata daha iyi bir kamışı da bulma şansın olması ve pazarlık payını da katarsan, dükkana gidip yüz yüze alman daha mantıklı. Bu sayede farklı marka ve aksiyonlu kamışlar hakkında da bilgi sahibi olursun. Bütçen ne kadar olabilir, üst limitin nedir?
Kesinlikle yerinde gidip görmek mantıklı olur ama çok uzak kalıyor bana Yinede teşekkür ediyorum bilgi ve yardım için
Avrupa yakasında biryer bulursam kazıklanmıycağım iyi olur 250 TL veya en fazla 300 TL Diyelim.. Kamışa göre makina bakıcaz
İstoç Remixon'a git, çok iyi surf kamışlar var. Fiyat-performans doğrultusunda sana uygun bir kamış vereceklerdir. Marka ve çeşit fazlalığı mevcut, kazıklanmayacağının garantisini veririm.
Bahsettiğiniz yer Kısık firmasının karşı tarafında sanırım olmazsa her ikisinede gidip bir araştırma yapalım.. ***ler..
merhabalar sedat.bende beylikdüzünde oturuyoorum.onun için seni anlarım.ben şahsen cengiz balıkçılığın ürünleri olan lineaeffe ve okuma markalarını istoçdan mcav marketinde buluyorum.kısık ticaretin yanı.gittiğinde nuri abiyi bul ve beylikdüzünden serkan hoca(matematik öğretmeni)dersen beni tanır ve indiriminide yapar.ama gitmeden bi tel aç spider surf veya aradığın hangi ürünse artık varmı diye bi sor.kamış olarak da bende şahsen spider surf veya okuma compressa veya salina modellerini tavsiye edecektim.amam bütçen doğrultusunda şu ürünüde bi incele derim. http://www.erginbalikcilik.com/Urun/Aqualis-Powernaut-Stage-II-420-mt-100-200-gr-pmu2245.html http://www.erginbalikcilik.com/Urun/Vercelli-Oxygen-Ignition-Telesurf-420-mt-pmu2707.html yalnız bu linki verdiğim ürünleri kullanmadım.ilk linkteki kamış ergin balıkçılık tarfından tavsiye edilen bi ürün.