hafta başı edremit körfezi vira bismillah önerinizi bekliyorum

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında icerainbow tarafından paylaşıldı.

1. icerainbow

icerainbow levend korkut

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shakespeare
    En İyi Avı:
    35 kg orfoz
    hafta başı edremite gidip 15 gün kalacağım. ekipmanlar: 2.80 kolibri bot. 5 hp 4 zamanlı Honda motor. 1.80, 2.70, 3.50 ve 420 (surf) kamış. DAM surf makine, 50'lik 40 lık ve 30 luk makine.

levrek, çipura, kalamar ve zargana avı yapmak istiyorum. rastgelirse lüfer ve palamut....

avlaklar: akçay güre, altınoluk, küçükkuyu, ahmetçe altı belki asosa kadar uzanabilirim.

pazartesi yola çıkıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum. Av dönüşü bilgilerimi ve fotoğralrımı paylaşacağım. BALIKÇILIK BALIĞA SAYGI İLE BAŞLAR rastgele

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    rast gele dostum paylaşımlarını bekliyoruz...

3. sarızeybek

sarızeybek ilker

Favori Kamış:
    -
    Dünyanin En Güzel Memleketine Gidiyorsun. Zira Orasi Benim Memleketimdir. Akçayda Balik Tutmak Için Uğraşma Ispariden Başka Hiç Bişey Yok. Ancak Asosta Güzel çipura Gibi Baliklar Tutabilirsin. Güre Felan Taş Hiç Bişey Yok. Vakit Kaybetme. Ayvaliktada Güzel çipuralar çikiyor. özellikle çamlik Mevkiinde.o Bölge Hakkinda Sormak Istediğin Varsa Gezecek Yerler Felan. Tavsiye Edeceğim Yerler Olur...

4. berkayonder

berkayonder onder

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    EŞKİNA (PROFİLDEKİ)
    ilker abi bana ayvalıkta balık tutabileceğim yerler hakkında bilgi verirmisin

5. icerainbow

icerainbow levend korkut

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    shakespeare
    En İyi Avı:
    35 kg orfoz
    teşekkür

:) akçay isparilerini bilirim. çok doyurdum onları. Bu kez önce küçükkuyu asos arasını deneyeceğim. daha çok canlı yem, ragot ve sahte ile bottan uzun olta ve sırtı çekeceğim. Aslında bu keşif gezisi sayılır.

6. sarızeybek

sarızeybek ilker

Favori Kamış:
    -
    sahte yemle felan uğraşma. oraların balıkları sülinezi çok severler. akçaydan temin edebilirsin..iyi tatiller..