bu hafta son alabalık avına,aksicim, balkaya arasında mekik dokuyup alabalık avladık.biraz zamansız olmasına rağmen,güzel geçti. bidakine eylül. ekime bıraktık.balık rahat avlandığı için oltalara fazla gelmediği yine dört tane aldık.ikisi kırmızı benek ikisi havuzlardan.kaçan alabalıklar. yine netice itibari ile Shot with SP700 at 2007-07-04 Shot with SP700 at 2007-07-04 Shot with SP700 at 2007-07-04
İmza ayarlarınız olmadığı için isminizi bilemedim ama bişey merak ettim en üstteki resimi nerden buldunuz sizmi çektiniz .. Ve resim yüklerken küçültüpte ekleyin şaşı olucaz vallaha
yinede güzel geçmiş av. oralara gidipte balık tutmasada insan üzülmez. ya bu alabalıklar amma keyfine düşkün balıklar hep en güzel yerlerde onlar var
kutlarım çok güzel alabalık avlak da çok güzel en kısa zamanda ben de düşünüyorum bi alabalık avı, rastgele...
merhaba derya kuzusu resmi ben çektim. sabah erken saatlerde kamp yaptığımız,yerden balkaya köyü mıntıkasında resimlerin küçültmesi canazor üstlenmiş, onada ayreten teşşekürlerimi sunuyorum.
merhaba tiptirivsi doğaya gidim diyorsan, git. ama alabalık tutmak için eylül sonrasını tavsiye ederim. şu anda balık rahat avlandığı için ne kaşığa nede canlı yem nede tüye fazla gelmiyor.paylaşım için.saygılar iyi avlar. .