Hafta sonu balık avına gitcez Ankarada nereleri önerirsiniz acaba yardım edermisiniz...ve nasıl avlanalım önerdiginiz yerlerde... reeling
ben yarın çanıllıya gideceğim döndüğümde size durumu bildiririm,yarında yağmurlu gösteriyor ama artık gidicez planları yaptık.
Arkadaşlar ümidinizi kırmak istemezdim ama şu sıralar kurtboğazı ve çanıllı, balık avcılarını boş gönderiyor. Tavsiyem dikilitaş, kesikköprü ve sulubük civarları. Rastgele.
Bu haftasonu ve 1 mayısta gidenler olmuştur yorum ve raporlarını okuyun. benim ankarada en garanti av yerim kurtboğazı turna olmasada levrek kesin tutuluyor solucanlı dip veya mantarlı yapın olmadı sasi ile at-çek yaparsınız turna bile tutarsınız. ben çanıllı ve dikiliye gittim dikilide 1 tane aldım çanıllı boş oldu canım sıkılldı ama kurtboğazında levrek oltaya glmeye başladıysa canınız sıkılmaz hem balık tutup rahatlarsınız şans 2 kiloya yakın gelen levrekler trofe denecek turnalar tutulmuştur orada .
Kıyıdan trofe denecek kadar ne levrek gördüm ne turna kurtboğazında. Bot ile alınır tabi birazda şans ve doğru ekipman bilgi beceri vs.. Rast gele arkadaşlar raporları bekliyoruz.
boyle ag atip avlananlar yuzunden yakin zamanda hic bisey kalacagini zannetmiyorum...kiyidan kurtbogazinda olur mu av
Onur Bey kıyıdan kurtboğazını çok tavsiye etmiyorum. Solucanla el kadar levrek tutmak sizin için yeterliyse gidebilirsiniz. Botunuz yoksa çok verimli av olmuyor orada.
okan bey bot yok yuzme bilmedigimden dolayi sicak bakmiyorum kiyidan avlanacagim bi yer soyleyebilirmisin
Zaten kucuk bir golet ben bi kaç yer gezdim sen de gezip bulabilirsin.bence bu gibi yerlere illa balik tutucam diye gidilmemeli guzel yerler gorup dogayi gezmelisin
tahminimce bütün koylarda bi kaç turna vardır cünkü ben ilk gittiğim koydan 1 tane aldım yanımdakiler de ben de dahil daha alamadık,sonraki koydan da diğer turnayı aldıktan sonra yine alamadık yani ya bi kaç yer dolaşacaksın ya da şansına denk gelecek.Ama yanımdakılerden bazıları 8-10 tane kadıfe tutmuştu eger kadıfe tutmak ıstersen solucanı unutma
artık bahtımıza şansımıza ne cıkarsa bilgilerinden dolayı teşekkür ederim ve güsel avlar yakalamışsın